USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Топ-10 скандалів Олімпіади у Ванкувері

2 Березня 2010 17:51
«Золота медаль» присуджується норвезькому лижнику, який провалився на лижні.
Олімпіада у Ванкувері виявилася досить скандальним заходом, стверджує британське видання The Daily Mail. За повідомленнями газет, там навіть вичерпалися запаси презервативів, передає ТСН.
«Золота медаль» гарячої десятки скандалів присуджується лижнику, який дивився порнуху. Норвежець Одд-Бйорн Х\'єлмесет заявив в інтерв\'ю, що провалився на лижні, тому що останні два тижні дуже багато дивився порно. До того ж у сусідньому номері, у олімпійського чемпіона з марафону Петтер Нортуга, щодня було шумно.
«Срібної медалі» гідний американський сноубордист Скотті Лейго. Лейго змусили достроково повернутися додому, коли спливли фривольні фотографії: якась жінка цілувала його бронзову медаль в районі талії.
«Бронзова медаль» за скандали дісталася керлінгістці Мелані Робійяр з Німеччини: вона сфотографувалася топлес, щоб зібрати пожертви для будівництва льодових палаців. Вона клянеться, що одного разу їй вистачило і повторювати цей досвід вона не збирається, тому що історію з фотографіями непомірно роздули.
На дозвіллі в Ванкувері не нудьгували, продовжує The Daily Mail. Спочатку в місто завезли 100 тисяч презервативів для безкоштовної роздачі семи тисячям спортсменів і чиновників – тобто приблизно по 14 штук на ніс. Але на другому тижні Ігор запаси зникли і довелося терміново завозити ще одну партію.
Американського бобслеїста Білла Шуффенхауера заарештували за підозрою в нападі на його подругу, з якою він посварився. Втім, після допиту його звільнили, і через два дні він взяв участь у змаганнях.
Власне Ванкуверу автор матеріалу присуджує «золото» за вживання алкоголю. А от репортер Time назвав цю Олімпіаду «найбільш п\'яною в історії». «Місцеві лікарні повідомляють, що різко зросла кількість травм, отриманих в нетверезому стані, і захворювань, спровокованих пияцтвом», - пише Time.
Офіційні особи МОК були шоковані поведінкою канадських хокеїсток: після перемоги над американською командою вони пили пиво і шампанське прямо на полі, причому з горла, і диміли сигарами. «Найгірше, що 18-річна зірка Марі-Філіп Пулен, наймолодша в команді, за законами Британської Колумбії не має права вживати алкоголь», - пише газета, пояснюючи, що в цій провінції дозволено пити з 19 років.
Двох австралійських телекоментаторів розкритикували за неполіткоректні жарти на адресу американського фігуриста Джонні Уейра. Оглядачі дозволили собі висловитися, що серед фігуристів є один гомосексуал.
The Daily Mail також виділило два найбільших обломи Олімпіади. Голландський ковзаняр Свен Крамер після 10-кілометрової дистанції був дискваліфікований, тому що тренер направив його не на ту доріжку, а французька гірськолижниця Маріон Ройал довго ридала після того, як впала на схилі, ледве встигнувши стартувати.
Що стосується великих збоїв, то через примхи погоди влада була змушена завозити сніг літаками, тому що траси більше були схожі на грязьові ванни, ніж на зимову казку. Втім, кому він потрібен, цей сніг, якщо найцікавіше відбувається не на трасах?
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Evil Показати IP 3 Березня 2010 12:47
Ну що за стаття, журналісти? Напишіть краще, з яким позором повернулася наша збірна і як ніхто не бере на себе відповідальність за цей провал? І жоден чиновник не поспішає з цього приводу покинути своє насиджене місце...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus