USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

ТОП-10 женихів Луцька

18 Березня 2011 12:25
Кажуть, що життя холостяків цікаве та різноманітне. Переконатися у цьому можуть лише ті, хто ще не розписувався у РАЦСі, але уже попрощався з материнськими обідами.

Жінки частенько звертають увагу на відсутність каблучки на безіменному пальці правої руки – це, так би мовити, «зелене світло» для завоювання чоловіка.

Достеменно невідомо що є причиною «неодруженості» холостяків, але це аж ніяк не позначилось на їх кар’єрній успішності.

«Молодіжний портал Волині» склав рейтинг найуспішніших неодружених чоловіків Луцька.

1. Андрій Зубенко

Найуспішнішим у рейтингу виявився Андрій Зубенко, директор радіостанції «Сім’я і дім», постійний ведучий ігор Волинської ліги КВН.

Радіокар’єра Зубенка розпочалась ще у 2004 році, коли він вперше спробував себе у ролі радійного менеджера з реклами.

Далі, як кажуть, пішло-поїхало: робота ведучого ефіру, потім директорство на радіостанції, а як результат – чуємо голос Андрія щодня на хвилі радіо «СіД FM».

Окрім цього, в душі Зубенка живе ще й кавеенівець: гравець команди КВН «Літри» поступово перетворився на постійного члена журі Волинської ліги, а тепер він керує процесом гри на сцені.

Дівчата, беріть на озброєння: поки Зубенко ходить без обручки.

2. Андрій Тимчук

Вокаліст та автор текстів гурту «ФлайzZzа» Андрій Тимчук, якого найчастіше називають просто Тіма, уже давно хвилює серця луцьких і не лише молодичок.

У свої 31 він встиг попрацювати радіоведучим у програмах “М.С. Фіра”, “Westa project”, диск-жокеєм, вивчитися на географа і організувати не один десяток концертів та дискотек у клубі «Оболонь».

Розмір туфлів – 41, а важить всього 65 кілограмів. Щоправда нині серце Тіми зайняте, проте поки що штампу в паспорті у нього немає.

3. Віталій Ліпіч

Випускник школи №1 міста Луцька. У 2008 році, закінчивши магістратуру факультету романо-германської філології Волинського національного університету, Віталій не зупинився у своєму прагненні до знань і зумів вступити до University of London на факультет менеджменту.

Також Віталій знаний на Волині і в Україні як активний громадський діяч.

Він координує проекти Центру громадських молодіжних організацій Волині “Наша справа” (Луцьк). Реалізовував декілька проектів у сфері медіа. Зокрема «Молодіжний медіа-центр» та «Web-TV журнал».

4. Сергій Мартинюк

Громадський і культурний діяч, арт-директор фестивалю «Бандерштат», координатор Центру української модерної культури «Форпост», директор культурно-мистецької агенції «Арт-Захід», організатор десятків культурних дійств на території міста та області, блогер – усе це стосується Сергія Мартинюка. Друге ім'я у хлопця - Колос.

Після тривалого етапу в житті, коли Сергій зосередився на громадській діяльності, він звернув свій шлях до музики.

Його гурт «Фіолет» проіснував трохи більше року, а вже встиг вситупити більше, ніж на двох десятках фестивалів і завоювати публіку багатьох міст Заходу України. Також вийшов у світ повноцінний альбом і акустична міні-збірка.

5. Олексій Курбан

Чимало волинських дівчат хоч раз та й звертали увагу на білявого ведучого погоди Олексія Курбана, який днями відзначив 23-річчя.

За три роки телекар’єри Олексій створив декілька циклічних передач, найпопулярнішою з яких стала народна програма «Шило на мило», де знімальна група «ловила» лучан просто на вулиці та обмінювала особисті речі.

Курбан і нині розповідає волинянам про місцеву погоду з телеекрану. Основним місцем роботи Олексія є радіостанція «Луцьк», на хвилях якої можна впіймати голос місцевої зірки. За плечима у нього також сила-силенна проведених корпоративів, концертів та вечірок.

6. Михайло Кузьмич

В ефірі Волинського телебачення Майк МК, а в житті – Михайло Кузьмич. З 2007 року Михайло – музичний редактор Волинської обласної державної ТРК. Випускник гімназії №4, а згодом істфаку ВНУ імені Лесі Українки.

Музично-розважальні передачі – ось якими проектами займається Кузьмич на телебаченні. Найвідоміші програми – «Музтон» та «Волинська десятка» – можна було бачити і в маршрутному телебаченні Луцька.

За час своєї роботи Михайло став відомим та авторитетним обличчям Волині.

7. Назар Вальчук

На думку багатьох людей, Назар – майбутнє української політичної журналістики, один з найкращих аналітиків області.

Крім постійної праці у інтернет-виданні «Волинська правда», він співає у гурті «CUBE».

Музика, за словами Назара, невід’ємна частина його життя. Він – один з небагатьох учасників рейтингу, який після закінчення університету «віддав борг Батьківщині» і прослужив 9 місяців у армії.

З приводу кохання Назар каже : «Давно вже не закохувався, тому і забув про таке поняття, як любов».

8. Микола Тимощук

За чутками, Микола в свої 20 років вже встиг відмовився грати в гурті Maroon 5 і, по праву, вважається одним з найталановитіших гітаристів України.

Не маючи музичної освіти, Микола зумів стати учасником гурту «Фіолет». І тепер без його гітари важко уявити музику «фіолетових».

До того ж, Микола неодноразово «топив» своїм поглядом серця багатьох шанувальниць «Фіолету». Наразі він навчається заочно у Львові і працює сфері ІТ.

9. Павло Данильчук

Один із наймолодших депутатів Луцької міської ради.

У 2003 році він доєднався до молодіжного громадського руху і з того часу є помітною фігурою третього сектору у нашій області.

Після місцевих виборів 2010 року Павло до керівної посади у громадські організації «Національний Альянс» додав депутатство у Луцькій міській раді, у яку він пройшов за списками партії «За Україну!».

10. Мирослав Ватащук

Мирослав Ватащук – світле майбутнє і незмінне теперішнє волинської журналістики.

Власний кореспондент інформаційного агентства «Західна інформаційна корпорація» у Луцьку, журналіст інтернет-видання «Волинський інформаційний портал» – ці посади втримує на своїх мужніх плечах Мирослав.

Мабуть, маючи такий активний спосіб життя, Мирославу і не вистачає часу на одруження.

Не потрапили до рейтингу «Молодіжного порталу Волині», але розлядались як кандидати: громадські діячі Олександр Покидюк, Олександр Алфьоров, Дмитро Безвербний та Артем Орлов, організатор культурних заходів Богдан Комодзинський, молодий депутат Луцької міської ради Андрій Калахан, фотографи Юрій Оксенюк та Віктор Голіков.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 120
Hatahama77 Показати IP 18 Березня 2011 12:30
І я - не я, і хата - не моя)))
Gracio до Hatahama77 Показати IP 18 Березня 2011 13:03
Хата - хама ))
Свєточка-конхвєточка Показати IP 18 Березня 2011 12:46
Без коментарів.
D до Свєточка-конхвєточка Показати IP 18 Березня 2011 12:56
+100500
Невеста Показати IP 18 Березня 2011 12:46
А деж у цьому рейтингу Колька Яручик, він мав би бути №1.
Балабанка Показати IP 18 Березня 2011 12:47
Лежу під столом і плачу. Аж обідно!
Свєточка-конхвєточка до Балабанка Показати IP 18 Березня 2011 12:48
І мені. Жодного Алена Делона.
Балабанка до Свєточка-конхвєточка Показати IP 18 Березня 2011 12:49
Хоч би натяк який був на Делона. Не маю нічого проти хлопців, але на ТОП-десятку вони ну ніяк не тягнуть...
Балабанка Показати IP 18 Березня 2011 12:50
Оголосіть, будь ласка, поіменний список експертів. Ну, щоби знати, з кого питати...
Фанатка Показати IP 18 Березня 2011 12:54
Ааааааа, Андрюша Зубєнка не жинатий!!!! Ааааа!!!!! Ура!
Антоніна Показати IP 18 Березня 2011 12:55
Ватащук уже не завидний жених. Он на асфальті сидить. Так же холодно сидіти, шкідливо....
Нівєста Показати IP 18 Березня 2011 12:58
А я б за Зубенка Андрія вийшла. Він дуже хороша і талановита людина. Ех! ;)
Журналіст Показати IP 18 Березня 2011 13:09
Та шо тут обговорювати. Молодіжний портал Волині взяв просто тих кого знав та й написав. Насправді тут мали б бути сини бізнесменів і високопосадовців, ну і нежонаті бізнесмени. Творчі люди - теж може бути. Відтак з цього списку якось канають хіба Зубенко, Тіма і Данильчук
Імідж Показати IP 18 Березня 2011 13:11
На мій погляд це цирк, а не рейтенг. Які критерії оцінювання??? І ще одне фактично всі бідні, як церковні миші і не один не має абсолюлютно ніякого впливу.......
Людмила, лікар-окуліст Показати IP 18 Березня 2011 13:13
"Молодіжний портал" черговий раз смішить публіку. Як можна віднести до успішних кавалерів Курбана, який вже пять років виходить на екран в облізлій тенісці і штопаних джинсах? Успішний чоловік сьогодні - це сильний інтелект, широка ерудиція, здатність заробити гроші, а ваш кавалер зайде в кафе і соває монети по долоні, як жебрак. А риси обличчя? Де мужність, де сила? Немає нічого. Якій жінці він потрібний? Щоб шкарпетки штопати і труси прати? А Мартинюк? Йому б в клоуни з його зовнішнім виглядом. А Тимчук забув збрити клок волосні під нижньою губою - навіщо вона потрібна? Виділяються Ліпич, Зубенко і Кузьмич. Чоловік - це інтелект, достаток, сила, мужність, а в Курбана живіт прилип до спини. Треба було ще доєднати сюди Калахана, щоб ходоки в інтернет животи зо сміху надірвали. Тут немає що і кого "брати на озброєння": через тиждень після весілля буде в жінки просити 2 гривні на маршрутку, а ще через місяць молода дружина здере з пальця такого чоловіка обручку (ту, що сама йому купила), бо не буде за що купити хліба, і тоді він знову буде без обручки - вдруге чи втретє женихом. Дівчата, шукайте багатих і розумних женихів, а не жебраків. "Любовь приходит и уходит, а кушать хочется всегда". Ця істина є істиною усіх часів і усіх народів. Так хочеться мужнього і заможного хлопця, щоб зумів провести свою кохану по життю, а не сподівався виграти мільйон в спротлото, як у пісні гурту "Лісоповал". І ще памятайте: гроші може заробити лише чоловік з інтелектом, міцною освітою. Заробити, а не вкрасти чи випросити в батька. І тоді ви будете пишатись таким мужчиною, якщо навіть в нього не такі риси обличчя, як в Спартака, Овода, Бальзака чи Хемінгуея.
yav до Людмила, лікар-окуліст Показати IP 18 Березня 2011 14:40
Ох, Людмила, ображена Ви якась така на життя, аж сумно. Не все грошима міряється. На щастя. А хлопці - принаймні, більшість - толкові, активні, кожен із них має в собі якусь ІДЕЮ, окрім жаги до заробляння грошей, до якої Ви все так зводите. І ще - пригадайте народну мудрість: щоб бути жінкою генерала, за кого заміж треба виходити??
Без коментарів до yav Показати IP 18 Березня 2011 16:12
За генерала!
Гість до Людмила, лікар-окуліст Показати IP 18 Березня 2011 23:05
Ось вона принцесса яка шукає принца. Описали, Ви пані, якогось казкового героя, і щоб кохав, і щоб заможний був і розумний... Ну ну, чекайте, і прискаче він на білому коні до Вас. П.С. А потім кажуть, що жінки на гроші не ведуться.
Значить так! Показати IP 18 Березня 2011 13:18
А я б Курбана на перше місце поставила. Він і впізнаваний, і вродливий, і талановитий. І ше той ловелас!
не згідний Показати IP 18 Березня 2011 13:19
Найуспішніший - це той хто сам дійсно добився успіху. Я рахую в Луцьку є хлопці які самі чогось досягли але їх у списку немає, тому такі рейтинги треба відбирати шляхом голосування хоча б на сайті ВН. Включіть "10 найуспішніших" як Ви вважаєте і дайте можливість людям самим добавляти кандидатури і побачите шо Ваш рейтинг абсолютно не вірний.
director Показати IP 18 Березня 2011 13:24
Хто це? де Ви понабирали цей непотріб? голі та босі... "без знамєні, без флага" Дівчатка люблять не таких. Ще й більша половина списку на "голубеньких" схожа.
Manhattan Показати IP 18 Березня 2011 13:28
Їдрі вашу качаловку, де Калахан????? чому в рейтингу немає Калахана????де це світило незалежної патріотичної думки?? Був би в рейтигну наросхват!
Своя Показати IP 18 Березня 2011 13:41
Непідготовлена стаття немає багатьох молодих цікавих і перспективних женихів. Яручика Миколи, Рубльова Вячеслава, Калахана Андрія і т. п.
Протест! Показати IP 18 Березня 2011 13:46
Шановні, мені здається,що дехто забувається... Вибачте, хто давав вам право ображати людей обзиваючи їх "непотрібом" або чимось на кшталт цього... якщо ці люди потрапили до рейтингу,то у журналістів "Молодіжного порталу" були на то свої підстави і критеріями були справді вагомі аргументи! Те що сюди не потрапили сини відомих та заможних бізнесменів чи депутатів мабуть що вказує на те, що ці люди були проти того, щоб їх афішували, або ж вони просто не відповідали якомусь із критеріїв... Те, що не потрапив Калахан чи ще хтось подібний і є яскравим прикладом того, тим паче, внизу статті вказано, що їх кандидатури розглядались... А матеріальні статки людей рахувати - то,вибачте, останнє діло...
Цікавий до Протест! Показати IP 18 Березня 2011 14:06
А критерії-то які? По-моєму, правильно написав один із коментаторів - "хто в мене в друзьях в кантакте"
Анастасія Передрій до Цікавий Показати IP 19 Березня 2011 15:11
Андрія Зубенка, приміром, немає "ВКонтакті".
простой захожий до Протест! Показати IP 29 Квітня 2011 19:58
Згідна
Оля Показати IP 18 Березня 2011 13:52
М-дя... а потім питають: а чому ти заміж не виходиш? А за КОГО?....
)))))))))))))))) Показати IP 18 Березня 2011 13:52
пад сталом. вибирали за принципом: хто в мене в друзьях в кантакте
Знаючий до в'їдливих коментаторів Показати IP 18 Березня 2011 14:00
А завідавать нє харашо
Анатолій Котлюк Показати IP 18 Березня 2011 14:04
Ого! ВЖе почався процес какання. Уважно читайте статтю. Це думка реадкції сайту. І для когось Яручик жєніх, а для когось і не жєніх. це питання смаку.
Lis Показати IP 18 Березня 2011 14:05
ха-ха)) добряче насміявся))))
BRUS Показати IP 18 Березня 2011 14:10
такий рейтинг може скласти будь хто -беремо друзів-знайомих і впірод!!! в мене самого чоловік 5-6 назбирається друзів успішних холоcтяків - а не оце от все. теж мені -рейтинг найуспішніших ХА ХА!
Анастасія до BRUS Показати IP 18 Березня 2011 20:29
Вперед;)
Жених Показати IP 18 Березня 2011 14:15
Ну что, отец! Невесты в вашем городе есть?- Кому и кобыла невеста...- Больше вопросов не имею.
Анатолій Котлюк Показати IP 18 Березня 2011 14:16
а тим часом ми вже складаємо рейтинг "нівєст". пропозиції пишіть в коментах тут: http://molod.in.ua/?p=5774
Цікавий до Анатолій Котлюк Показати IP 18 Березня 2011 15:30
Волинські Новини вже то фактично зробили http://www.volynnews.com/news/analytic/za_koho_mriyut_vyyty_zamizh_vidomi_divchata_lutska/
Сашок Показати IP 18 Березня 2011 14:28
А про Главацького забули?????...їтіть твою туда... та ... куди світ котиться... Саша - терміново Королеву України!!! чи я живу минулим? жинився?
Лучанин Показати IP 18 Березня 2011 14:34
А де Положинський?
Перехожа Показати IP 18 Березня 2011 14:43
Зауважте, 6 чоловіків з десяти працюють у ЗМІ. Я б назвала цей рейтинг не найуспішніші, а найпублічніші женихі. Можливо, впізнаваність - це теж складова успіху, та цілком хлопці цілком непогані;) Але й дісно можна було б розбавити іншими професіями, добряче пошукати і відкрити для нас, нєвєст, якісь приховані скарби від фотоапаратів і телекамер скарби))))
Анатолій Котлюк Показати IP 18 Березня 2011 14:44
Про критерії і критиків написано тут: http://molod.in.ua/?p=5713
Анатолій Котлюк Показати IP 18 Березня 2011 14:48
і взагалі це все так смішно. ці коментарі і цей рейтинг, але люди бувають дуже сурйозні... бу-бу-бу-бу-бу-бу-бу...
екс Показати IP 18 Березня 2011 14:53
Вони відомі тільки серед тих хто про них написав...
Таня П. Показати IP 18 Березня 2011 15:13
Як мінімум кожен присутній у списку в Луцьку щось досяг своїми руками. А коментарі пишуть як завжди невдахи та заздрісники. Ясно що в цей рейтинг не попали політики та бізнесмени. Але очевидно що тут місце і Колосу, і Кузьмичу і Курбану і Тімі. І це факт -покажіть мені людей їх віку які більше зробили? Зась? Зась! Зрозуміло що це все по-юному, але між тим я згодна.
Протест! до Таня П. Показати IP 18 Березня 2011 15:28
так, дуже розумна думка)))
зауваження Показати IP 18 Березня 2011 15:39
Чому тут заздрити??? І зрозуміло, що вибирали між тими, з ким спілкуються автори. Одна кандидатура - Євген Павлов гравець ФК Волинь. І на фоні міста виділяється і візуально привабливий. І таких можна назбирати 10. А побажання таке - якщо робите, то робіть це гарно а не робити, щоб щось робити.
Zheniok до зауваження Показати IP 18 Березня 2011 16:43
Павлова не трогать, хай краще про футбол думає
наречена до зауваження Показати IP 19 Березня 2011 01:39
Особливо Павлов привабливий на офіційному сайті ФК Волинь)))хоча вони всі там як збодуна)))))))))красунчики)
поціновувач Показати IP 18 Березня 2011 15:43
Ждіть ще таки самий список "нівєст".
Людмила, лікар-окуліст Показати IP 18 Березня 2011 15:44
Опоненту yav: Я зовсім не скривджена життям. Забула сказати, що я маю доброго чоловіка, яких вміє кохати дружину і забезпечити сімю, любить двох своїх діток. Не міряю все грошима, але вони сьогодні - головний критерій для життя. Чому розпадаються сімї? На 80% через нестатки. Немає житла, немає грошей, щоб хоч відносно достойно жити і після весілля розбігаються до своїх батьків, під мамине крилечко. А хто від цього страждає? Діти. Ростуть безбатченками, народженими від гарячого кохання, яки при перших же труднощах швидко "охолоджується". Ось, що я мала на увазі.
Просто до Людмила, лікар-окуліст Показати IP 18 Березня 2011 17:49
Ви, мабуть, із тої категорії тьоток, які можуть годинами доводити свої теорії, абсолютно не володіючи підгрунтям. Дивно читати це від спеціаліста, але швидше за все "сапожник без сапог", бомабуть маєте поганий зір. Олексій з"являється в ефірі в гарних сорочках, гарний, стильний та приємний для ока. А щодо матеріальних цінностей, то Ви так даремно, адже знову ж таки не володієте кількістю та сумою грошових купюр, які вищеназвані хлопці приносять додому. Так, вони не купують золоті прикраси і діаманти дівчатам, проте запросто можуть організувати та ОПЛАТИТИ їхній відпочинок у горах, на морі і т.д. А тому міщанське поняття про те, що треба все чіпляти на себе ЩОБ ЛЮДИ БАЧИЛИ ШО Є - мені нагадує сороку або циганів. І, можливо я помиляюся, але ніхто не дав Вам морального права обзивати та принижувати когось із наведеного рейтингу. Вам варто вибачитись.
Цілком згодна! до Людмила, лікар-окуліст Показати IP 19 Березня 2011 08:24
Люда - Вам респект!А ще хочу сказати,що жінка повинна бибрати що саме ВОНА хоче у сімейному житті:чи довіри і любові, чи гучних публічних скандалів і сумнівних грошей?!
У пошуках справжнього чоловіка Показати IP 18 Березня 2011 15:55
це список сопляків, а не завидних женихів! складіть людський рейтинг неодружених чоловіків, які вже чогось досягли той, хто складав цей рейтинг, їм, мабуть років зо 20, не більше
Manhattan Показати IP 18 Березня 2011 15:58
Стаять баяцца!!! Рейтинг завидних "нівєст" уже складено. http://www.volynnews.com/news/analytic/za_koho_mriyut_vyyty_zamizh_vidomi_divchata_lutska/
Manhattan Показати IP 18 Березня 2011 16:10
http://www.volynnews.com/news/analytic/za_koho_mriyut_vyyty_zamizh_vidomi_divchata_lutska/
Manhattan Показати IP 18 Березня 2011 16:11
ссилка неактивна:((, але ви зрозуміли про кого йдеться...
Анатолій Котлюк Показати IP 18 Березня 2011 16:39
та скільки вже часу спливло. і в нас буде 15 нівєст :)))) Людмило. Сім'ї в нас розподаються бо люди коли одружуються думають не головою а "етім самим місцем". Бо якби думав(-ла) головою то б не створювали сім'ї, бо треба розуміти всю відповідальність... а взагалі перечитавши частину коментарів підтвердилися мої думки, щодо невміння деяких людей мислити глибше і дивитися на життя ширше. ну і дивуюся кількості ЗАДРОТІВ які не мають що робити і шаряться в неті по різних статейках...
Депутат Показати IP 18 Березня 2011 17:10
Клоуни, а не список..... Дісно як пишуть люди в Луцьку є в сто раз завидніші і гарніші женихи, люди дісно які мають авторитет не тільки в своєму тісному колі а по всій області і не тільки, треба якщо робити таку статю то не один день складати рейтинг, чи як там написали про ДРУЗІВ З КОНТАКТУ.... Да я сам холостяк, і авторитету більше маю, і зв"язків ніж вони всі разом взяті, а про фінансову сторону взагалі мовчу.....ДАНИЛЬЧУК наймолодший депутат, А РОМАН РОМАНЮК що не депутат той хоть директор відділення якогось там банку, (наклюнулась думка судячи з кандидатур чи не ГУЗЬянутий список складав)ха-ха-ха......
Міліонер до Депутат Показати IP 18 Березня 2011 17:20
Повністю підтримую депутата! В Луцьку є люди які поодиночно затьмарять всіх цих жебраків разом взятими!
Депутат Показати IP 18 Березня 2011 17:18
За час своєї роботи Михайло став відомим та авторитетним обличчям Волині - тьфу плюватись хочеться який на..рен авторитет що ВОНО може вирішити і не тільки , а всі разом взяті...перед статею треба римарочку не для слабо нервних, бо коли читати починаєш , аж злість бере.....ТУТ ЦІЛА КУПА МАТЮКІВ І ЩЕ ВСЬОГО ЧОГО НЕ МОЖНА ПИСАТИ)))))
міля Показати IP 18 Березня 2011 17:19
Знаю, що не всі названі женихи правильної орієтації. А знаєте хто?
Професор до міля Показати IP 18 Березня 2011 17:26
О! Тема наберає обертів! Хоч цікавіше буде! Міля - кажи хто з них???
))) до міля Показати IP 18 Березня 2011 21:14
а правільная орієнтація - ето куда, міля?
Свєточка-конхвєточка Показати IP 18 Березня 2011 17:20
Люди добрі, змилостивіться!!!!!!!!!!!!!! Хоч іноді згадуйте про розділові знаки, набираючи коментарі. І ще - "дайош" хоча б одне весілля. Відслідкуйте тему, "ВН".
Анатолій Котлюк Показати IP 18 Березня 2011 17:22
Оу! Як круто написати я самий авторітєтний і сховатися за ніком в неті. Оце чоловік! Самий авторітєтний. Чим авторитет завойовуєш? Сидиш в 17.22 в неті і пишеш коментарі?
Депутат до Анатолій Котлюк Показати IP 18 Березня 2011 21:42
Шановний мій авторитет давно вже працює на мене, і мені не потрібно десь ходити чи там щось робити, я ж не винний що в мене робота така що сильно напрягатись не треба, а по ваших словах виходить що мені треба вагони розгружати в 17.22 чи що????
Тетянка Показати IP 18 Березня 2011 17:31
якби автори рейтингу включили сюди бізнесменів, синів відомих і впливових сімей, спортсменів, політиків, а не лище ЗМІ і культуру - назва би більше виправдовувала зміст :)) а такий рейтинг - це лише публічні женихі. і то не всі
Igre до Тетянка Показати IP 18 Березня 2011 20:47
Сини бізнесменів без своїх батьків нічого не варті, любий би народився в такій сімї був би завдним жинихом. Тому всі ці рейтинги це повна профанація, вони тільки віддвіданість собі цим збільшують.!!
Тетянка Показати IP 18 Березня 2011 17:33
Тобто, фактично одна частина рейтингу готова :)
Мар'яна Ш. Показати IP 18 Березня 2011 17:39
Насправді хороших хлопців достатньо. І ті, що тут представлені - теж непогані для певного кола. Більшість дійсно цікаві і розумні люди.
Олександр Показати IP 18 Березня 2011 17:40
Людмила, лікар-окуліст - я теж маю хорошу (НАЙКРАЩУ!) дружину і двох гарних діток. Ми доволі бідні, якщо розібратися - що там тієї зарплати. Але нам і в голову не приходить оцінювати наші почуття грошима. А знали б Ви, скільки років люди у гуртожитках живуть і яких дітей там вирощують! І, взагалі, ми живемо у ЗЛИДАРСЬКІЙ країні, в якій майже усі бідні. То виходить, що усе суспільство - недостойне хорошої пари? Тому Ваші слова про головний критерій життя для мене просто ДИКІ. Може Ви й любите його тільки за те, що вміє достойно забезпечити сім'ю. Якби моя дружина казала такі речі - я б задумався. Кожному, як то говорять, своє... А списочок, звичайно, ідіотський. Вкрай однобокий, явно складений з друзів і знайомих. Ніхто не подумав, що ще, крім молодіжного руху, є спорт, політика, бізнес, культура...
Депутат до Олександр Показати IP 18 Березня 2011 21:45
Мова не про гроші а про топ женихів, хто тут в десятку попав, а ж смішно....Якщо судити з вислову"КРАСА СПАСЕ СВІТ.... ТО ВИХОДИТЬ СКОРО КІНЕЦЬ СВІТУ)))))))"
Маршрутчик Показати IP 18 Березня 2011 17:52
Звьоздний німий час Кузьмича пройшов! Тільки поодинокі маршрутки його памятають!!! )))))))
Анатолій Котлюк Показати IP 18 Березня 2011 18:08
О!!!!! Люди скільки Вам писати, що ми намагалися обійтися без політиків які всіх заманали і без бізнесу, бо гроші це реальне зло і ваша думка з цього приводу мене зовсім не хвилює. ПЄТРОСЯНІТЬ далі. мені смішно
Тетянка до Анатолій Котлюк Показати IP 18 Березня 2011 18:15
Анатолій, всі 10 хлопців - гарні, талановиті, успішні люди. Не сперечаюся. Гідні тут бути, виходячи з вашої логіки. (Тільки хіба Данильчук ще не політик?) Але чого ігноруєте спортсменів? Це зло чи це те, шо заманало? :)))
Міліонер Показати IP 18 Березня 2011 18:19
Люди скільки Вам писати, що ми намагалися обійтися без політиків які всіх заманали і без бізнесу, бо гроші це реальне зло і ваша думка з цього приводу мене зовсім не хвилює. Так може казати тільки бідна людина, яка ще не відчула кайфу сили грошей!!! Це смішно! Бо гроші-це найбільша сила сьогодення!
Олександр Показати IP 18 Березня 2011 18:25
Взагалі, стає страшнувато за майбутнє молоді Волині: "какання", "ЗАДРОТІВ", "бу-бу-бу-бу-бу-бу-бу...", "ваша думка з цього приводу мене зовсім не хвилює" Вкрай виховано і ввічливо. Люди, він з вас сміється. Ні, він з вас кепкує. Знущається... Причому, це не та молодь, яка п'є, колеться і грабує. Це - з освітою, зазвичай, молоді люди, які займають активну громадську позицію, переймаються ситуацією в країні. Але... Пригадую, тут хтось писав про "волинський КВН" - про "тато всрався" зі сцени і подібну похабність і грубість. Отак і сучасна молодь - всі їх вболівання зводяться до вирішення питань молоді, пропагування поглядів молоді, а все інше... А якщо хто не розуміє - "ваша думка мене не хвилює", "какайте", задроти" і т.д. Складає рейтинги, пропонує різні посилання, а потім - "задроти" - ті, хто ходить по інету і читає це все ))) P.S. Мені самому 31.
Анатолій Котлюк Показати IP 18 Березня 2011 18:40
Мені 26. Дякую за висловлену думку. І я дійсну сміюся бо мені це дуже смішно. Цей рейтинг люди які серйозно до цього ставляться. А в мові анмагаюся бути толерантним і не вживати лайливих і поганих слів, бо потім вже не відчепляться... пітросяни
Анатолій Котлюк Показати IP 18 Березня 2011 18:41
Та да. з спортсменами ми втиканули. Визнаю. Тетяна права. Зато їх тут ніхто не згадує і не обзиває:) з цих пітросянів
))) Показати IP 18 Березня 2011 20:00
ай, красота ))) вы их по росту и весу ранжировали?
-=Комуняка=- Показати IP 18 Березня 2011 20:30
Дякую, розсмішили!!! Стьоб вийшов дотепний))))
жиніх Показати IP 18 Березня 2011 22:19
яким чином відбирали кандидатів?
))) до жиніх Показати IP 18 Березня 2011 23:06
по тому, што всєх болєє-мєнєє прілічних давно разобралі ;-) шучу! Назарчік і Віталік - лапочкі!
VIP принцеса) Показати IP 19 Березня 2011 00:31
Top-10....а чому так мало?...давайте хоча б 20...а то тут щось не знайшла собі женеха)
Вірту УУУ Показати IP 19 Березня 2011 00:40
фіолет! да і ще раз да! Колос і Колік. всьо астальне лажа з прєісподнєй)))))
покупець Показати IP 19 Березня 2011 01:43
да вибір конкретний !!їх що ніхто нехоче?і їх рекламують?
НЕзамужемПОКА Показати IP 19 Березня 2011 08:56
Очень нужен мне мужчинка... Не большой, карманный. Пусть на лысинке сединка, Пусть костюмчик драный. Не красавец пусть, не молод, Милый и домашний. Чтоб жару любил и холод, Борщ любил вчерашний. Пусть немножко выпивает, Иногда, на праздник. Чтоб по жизни был серьёзный, А со мной – проказник. На рыбалку, на футбол, В баню б отпускала, Заблудился в трёх соснах? Я б его искала! Но зато я в дом - а он Радостно встречает. Гвоздик вбил, убрал балкон, Супом угощает. И уютным калачом Спит в постельке рядом. Будет мне все нипочем Под мужским приглядом! Так любила бы его, Что боялась б дунуть! …А коня остановить – Мне самой - раз плюнуть!
Офіцер-десантник Показати IP 19 Березня 2011 10:00
Щоб закохатись в чоловіка, треба мати за що. Закохатись в модні штани чи в епатажну борідку навряд чи можна. Чи можуть більша половина цих сопляків згадати, коли вони дарували дівчині квіти? Чи вміють вони пришити гудзик, осідлати коня, перепеленати дитину, випрати і випрасувати собі сорочку, захистити жінку і сказати супернику "ти собі дозволив!"? Хто з них служив в армії, був в екстремальних умовах, коли про життя вже не йшлось? Хто з них може саперною лопатою викопати окоп в грунті наполовину з галькою, за 15 хвилин викинувши 1 метр куб. землі? Хто з них стрибав з парашутом і втрачав за один стрибок 3-4 кг ваги? Хто зависав з парашутом на сосні, знесений вітром і 14 годин висів на висоті 31 метр, доки не знайшли однополчани? Чекаю відповіді.
лучанка до Офіцер-десантник Показати IP 19 Березня 2011 15:27
а скільки вам років?
небайдужа до Офіцер-десантник Показати IP 20 Березня 2011 10:34
о,о!Я б уже закохалася...
makar Показати IP 19 Березня 2011 10:16
дуже прикольний віршик.смішно та водночас сумно читати ті коментарі. а от фото найкраще,на мою думку,у кандидата №9...
Vira Ray Показати IP 19 Березня 2011 11:13
такий ажіотаж! такі веселі коментарі)... ну але обсирати цих людей точно не варто - хай там як, але чогось таки в цьому житті вони досягли)
Аспірантка КНУ ім. Т. Шевченка, потенційна наречена, лучанка Показати IP 19 Березня 2011 13:17
Прочитала коментарі до "топ-топ женихів" - трохи з запізненням. За що й перепрошую. Ну що тут скажеш? Після них декому й женитися не захочеться. "Чем прославили эти люди Отечество?", - запитав би Суворов. В що треба міцно головою вдаритись, щоб отаке виставити напоказ? Це може стати початком кінця публічної карєри цих молодих людей, авторитет більшості з яких і без того дихає на ладан (знаю, принаймні, пятьох). Примітивні інтернет-кілери добили респектабельних, як для когось здається, женихів. Весь цей роздутий "квадратизм" малевичів і "відносний" геніалізм ейнштейнів - піар і самовихваляння півня з зозулею. Чи не може "Молодіжний портал Волині" до 1 квітня (дня сміху) придумати ще щось таке, тільки міцніше, щоб сміятись цілу добу? Гадаю, що після такого "топ-топу" з приміщення вищезгаданого порталу, якщо таке існує, навіть таргани підуть світ за очі.
Маринка до Аспірантка КНУ ім. Т. Шевченка, потенційна наречена, лучанка Показати IP 20 Березня 2011 19:13
Я згідна на 100%! Створили піар СВОЇМ ДРУЗЯМ, ЗНАЙОМИМ...,ПРИ ЧОМУ ЦЕЙ ПІАР ліповий, тут ні однієї людини НЕМА, ТОП ЖЕНИХІВ...ЗА ЦЕ ЖІНКИ ВІДПОВІДАЮТЬ, А НЕ 20-літні..., мабуть їм реально н вистачає грошей та САМОПОВАГИ до себе самих щоб такий рейтинг виставляти, ви собі такого піару не робіть,вас і так знають, усі ваші "таланти" також) За Курбана ЖОДНА З НОРМАЛЬНИХ, ПОВТОРЮЮСЯ ДІЙСНО НОРМАЛЬНИХ ТА ПОВАЖАЮЧИХ ДІВЧАТ НЕ ВИЙШЛА ЗАМІЖ, за ін. думаю теж, лише отой, що в Лондоні вчиться...-це же хоть щось, а політики) ха ха) Всі ми політики, всі знають як попадають в обл., міськ.,рай. адміністрації...,складіть ДІЙСНО СПИСОК ВАРТИЙ УВАГИ!
Настьона Показати IP 19 Березня 2011 14:50
Хм...деякі з кандидатів давно мають спутницю життя-хоч і не одружені.Толік,нафіга таких вносити в цей список? Так-так,я про Колоса,бо за фнших не впевнена. Тому будьте об"єктивні і зважайте на сімейні стани людей.
Анастасія Передрій до Настьона Показати IP 19 Березня 2011 15:10
Ми складали Топ-10 неодружених чоловіків Луцька, а не список самотніх.
Оксана, целка Показати IP 19 Березня 2011 16:50
Ах ось де собака зарита: тут список неодружених чоловіків, а не самотніх! Тобто, можна перебувати у фіктивному шлюбі, як Вєра Павловна і Рахметов в "Что делать" Чернишевського, бути альфонсом, обслуговуючи спідницю за те, що тобі вранці кинуть кістку, і, водночас, претендувати на руку і серце якоїсь дурьохи, яка захоплена "талантом" Курбана чи зовсім бездарним Тимчуком. Откровеніє, звичайно, майже таке, як від Іоанна. Амінь! Ситуація називається "приплыли!". Нехай за таких виходить заміж Анастасія Передрій, тим паче, що вона приклалась до цього топу. Дякую. Можна не коментувати.
D Показати IP 19 Березня 2011 23:26
Тобто, якщо хтось з цих парубків (не буду називати хто саме), їздить на маршрутці - то він ТОП? Якось однобоко, якщо це ТОП - то він має бути хороший у ВСЬОМУ! Як у бізнесі, так і в суспільстві, так і характером.
ччч Показати IP 19 Березня 2011 23:26
прослухав пару пісень фіалєту - нічого надзвичайного в плані гри на гітарі не почув, просте бринчання.
Маринка до ччч Показати IP 20 Березня 2011 19:16
Яка розумна людина ВІДМОВИТЬСЯ ВІД ТАКОГО?! Це тупий піар для Фіолету... Це ідіотизм...!!! Навіть щоб таке написати треба бути 10-річним..., а не як мінімум 20р.,як тут є...
Маршрутчик до ччч Показати IP 20 Березня 2011 23:06
Здається вони всі на маршрутках їздять))))))
D до Маршрутчик Показати IP 21 Березня 2011 12:48
Во-во.. Це найймовірніше..
Voda Показати IP 20 Березня 2011 21:21
Тут що пів Історичного факультету зібрали?І знову цей "Playboy-Альянс",Данильчук,Мартинюк!Слава Україні!А де Літковець?Чи в ньго немає пороху в порхівницях?
фіолет Показати IP 21 Березня 2011 09:05
все правильно цей рейтинг робився спеціально для гурту Фіолет ганьба інціаторам ганьба! тепер нашими руками ми зробимо цю групу всесвітньовідомим гуртом! ганьба! ганьба! ганьба! як тепер жити нормально? як скажіть? я цього не перенесу. вони цього не заслуговують. я стільки років граю га бас-гітарі в майдані. чорт. ганьба ініціаторм ганьба!
Voda Показати IP 21 Березня 2011 09:47
На рахунок «Фіолет»-то хлопці просто "косять" під "Бумбокс".Колос співай краще під "ТІК" - "Чиє то пірожино- СІРОЖИНО"
фіолет Показати IP 21 Березня 2011 10:37
Я підтримую! Ганьба Колосу! Він косить під Бумбокс, Тартак, Другу Ріку, СКАЙ, Петриненка, ВВ, Гайдамаки Роллінг Стоун Бітлз Би-2 и навіть групу Кінг Сайз!!!! Ганьба йому ганьба і всім шанувальникам гурту в нашій країні ганьба Ганьба йому!!!!! чорт побери! чому про музичний луцьк почали говорити знову через фіолет??????????????? а як же група Давня Казка ???????? Ганьба!
Voda Показати IP 21 Березня 2011 19:00
Яка "Давня Казка"?Обговорюєм ТОП-10 женихів Луцька який склав «Молодіжний портал Волині» Самі склали,самі попіарились,самі пошуткували над собою-повний відстій!Але ж хто на що вчився,да КОЛОС?
Voda Показати IP 21 Березня 2011 19:14
Яка "Давня Казка"?Говоримо про ТОП-10 женихів Луцька який склав «Молодіжний портал Волині»!Самі склали,самі попіарились,самі над собою посміялись!Але хто на що вчився-правда Колос?
БИ-2 Показати IP 21 Березня 2011 19:30
«Фіолет»-повна лажа,це типу "зброд" відмивати бабло на різних фестивалях!!!! Ну а якщо арт-директор фестивалю «Бандерштат» був Колос,де гроші які дала тобі Міська рада?Хлопче ти продався,загубив свою честь,совість,ім`я,ти зрадив своїм ідеалам!ГАНЬБА ДЛЯ НАЦІОНАЛІСТА!!!
M Показати IP 21 Березня 2011 20:34
Бачу, багато хто "гонить" на хлопців. Всі хлопці хороші, це представники молодого покоління лучан, так би мовити з народу. Тут представлені не синки пузатих баблистих дядьків, а ті люди, що особисто реалізовуються, творять, працюють. Це зріз звичайних молодих людей українського міста. Якщо хтось шукає багатенького, то нехай їде продаватись в іншу країну, там наших дівчат з руками-ногами забирають. Дружина якраз і є для того, щоб разом із чоловіком реалізуватись і побудувати своє життя. Бо дехто хоче одразу на все готове прийти і жити чужим життям, не маючи свого, мазатись косметикою і ходити в одязі, купленому з чужої кишені. Подружжя - це єдність двох особистостей, а не паразитування одного на іншому.
D до M Показати IP 21 Березня 2011 20:38
Таке могла написати тільки не заможна людина, чи не так?
Dyssja Показати IP 22 Березня 2011 00:14
покащо зі всього представленого мені тільки хлопчик під номер 9 спонравився
Оксана Василівна Показати IP 22 Березня 2011 16:19
Була змушена витрати шматок часу щоб осилити все написане. Посміялась від душі) Таке враження, що в коментарях в основному відписувались панянки, яким хлопці із списку колись не дали або щось в такому роді. Жовчі багато за вашими ніками переляканими. Що вам зробили ці молоді юнаки, якщо розібратися, важко сказати. Це наводить на певні висновки щодо невдоволення в коментарях:) Хлопці, не слухайте цих навіжених:) Кращими в списку є Тіма та Колос:) Не знаю єдине, що в ньому роблять деякі наші журналісти чи той же Данильчук. Задум хороший!
Вика Показати IP 29 Березня 2011 11:12
Це жах, а не рейтинг. 1. То неодружений і найуспішніший в Луцьку це директор радіостанції? А більш успішнішого що не має? 2. Андрій Тимчук – мордочка мила, але більш нічого. На другому місці успішності якийсь діджей. Нема на що дивитись. 3. Віталій Ліпіч. Ну закінчив навчання в Лондоні і далі що? А крім громадської діяльності він взагалі чим-небудь займається? 4. Сергій Мартинюк – а це для кого? Ну на що тут можна позаритись? Нема слів одні емоції. 5. Олексій Курбан дитятко, а що ж ти тут забуло. Якій нормальній дорослій дівчині потрібен ведучий погоди? 6. Михайло Кузьмич «можна побачити в маршрутному телебаченні». То що ж у нього успішне? Те що бачимо лице, коли на роботу йдемо? Взагалі не розумію, де таких понабирали. 7. Назар Вальчук. Це хто такий? 8. Микола Тимощук. Йому ж 20 років, а що більш старших не найшлось, що після 20 немає успішних і неодружених? Це якесь знущання над читачами. 9. Павло Данильчук. А крім депутатства чим займається? Ну в сорочці вишитій дивиться симпатично. 10. Мирослав Ватащук. А цю «красатульку» за що сюди помістили? І так самі успішні неодружені чоловіки у Луцьку це гітаристи-танцюристи та хлопчатки-телеведучі. А де спортсмени, бізнесмени, військові офіцери, прокурори, керівники установ? Де нормальні успішні чоловіки, про одруження з якими можна і помріяти?
Фаня Показати IP 29 Березня 2011 11:23
Це жах, а не рейтинг. 1. То неодружений і найуспішніший в Луцьку це директор радіостанції? А більш успішнішого що не має? 2. Андрій Тимчук – мордочка мила, але більш нічого. На другому місці успішності якийсь діджей. Нема на що дивитись. 3. Віталій Ліпіч. Ну закінчив навчання в Лондоні і далі що? А крім громадської діяльності він взагалі чим-небудь займається? 4. Сергій Мартинюк – а це для кого? Ну на що тут можна позаритись? Нема слів одні емоції. 5. Олексій Курбан дитятко, а що ж ти тут забуло. Якій нормальній дорослій дівчині потрібен ведучий погоди? 6. Михайло Кузьмич «можна побачити в маршрутному телебаченні». То що ж у нього успішне? Те що бачимо лице, коли на роботу йдемо? Взагалі не розумію, де таких понабирали. 7. Назар Вальчук. Це хто такий? 8. Микола Тимощук. Йому ж 20 років, а що більш старших не найшлось, що після 20 немає успішних і неодружених? Це якесь знущання над читачами. 9. Павло Данильчук. А крім депутатства чим займається? Ну в сорочці вишитій дивиться симпатично. 10. Мирослав Ватащук. А цю «красатульку» за що сюди помістили? І так самі успішні неодружені чоловіки у Луцьку це гітаристи-танцюристи та хлопчатки-телеведучі. А де спортсмени, бізнесмени, військові офіцери, прокурори, керівники установ? Де нормальні успішні чоловіки, про одруження з якими можна і помріяти?
11 Показати IP 11 Червня 2011 23:21
собака лает - караван идет ))) ПиСи. Фіолет піарять )))
Колишній друг Показати IP 10 Квітня 2012 09:18
Думав не писати, але про АЛЬФОНСА Мартинюка все правда. Декілька років живе в цивільному шлюбі. Висмоктав з неї все - комп., який тепер називає своїм, мікрофон, ел. книжку, книги і т.д. Навіть чай, кава, яку позер п є на кухні, куплена не за його гроші. ЖИГАЛО. Дівчину жаль, вішає на вуха їй, що любить, а сам вже лижі нагострив. Приймає "шанувальниць" прямо в теплу постіль після дружини. Уже нові розводи - про нового, так званого, менеджера. Ото достойна пара! Як Земля таких носить!
Філолог Показати IP 15 Червня 2013 08:51
Та да. з спортсменами ми втиканули. Визнаю. Тетяна права. Зато їх тут ніхто не згадує і не обзиває:) з цих пітросянів Ти, "пітрасян", дуже гарно ти проявляєш свої знання мови...
ватащук?? Показати IP 29 Вересня 2015 15:28
та ваще незавідний
народ Показати IP 1 Березня 2016 14:34
вони мені більше на нетрадиційних невест схожі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus