USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Торік над Україною зафіксували 94 візити НЛО, - уфологи

21 Січня 2010 17:01
Українські уфологи вирішили систематизувати інформацію про візити НЛО на українські землі. Закарпатський клуб «Уфодос» створив інтернет-ресурс із архівом «інопланетних контактів».

Всього інопланетних візитів на карті України – 814. Минулого року НЛО побували в Україні 94 рази. Причому їхніми найулюбленішими місцями виявилися Київ і Донецьк.
 
У столицю інопланетяни навідувалися 24 рази, а до шахтарів 11. Частенько позаземні цивілізації заглядали в Одеську область, Крим і на Дніпропетровщину – відповідно 8, 6 і 5 відвідин, - кажуть уфологи.
 
«Якщо простежити історію появи інопланетян, можна побачити, що вони люблять місця з сильними енергетичними викидами і потоками. Притім, як природними - з розломів земної кори, так і промисловими - вони властиві крупним містам», - пояснює директор Харківського планетарію Галина Железняк.
 
Найперший візит НЛО в Україні датований XV століттям. Його бачили над Києвом. «У день божественної літургії багато прихожан бачили над церквою Різдва високо в небі, як хмара раптом витягнулася. Тоді бачили подібність образу, що в небо піднімається», - повідомляє Ніконовський літопис про появу аномалії в Києві.
 
Останній візит НЛО зафіксований 5 грудня 2009 року. «Увечері спостерігали з дружиною яскраво-помаранчевий овал, разів у п\'ять більший від зірки. Рухався він повільно, зигзагоподібно», - розповідає житель Києва Богдан Погосов.
 
Є на сайті уфологів і фальшиві «тарілки». Наприклад, два роки тому харків\'яни серед білого дня спостерігали в хмарах інопланетний об\'єкт. Але після збільшення фотографії виявилось, що це в\'язка повітряних кульок із плакатом «Випуск-2008», який запустили в небо випускники школи.
 
Українські уфологи оприлюднили в Інтернеті загальнонаціональний архів свідоцтв про НЛО. Серед «секретних матеріалів» - близько 500 свідчень очевидців, які бачили невпізнані об\'єкти. Ті літали над територією України, починаючи із 17 століття, - пише newsru.ua
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus