USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Третє місце обійшлося Тігіпку в 110 мільйонів гривень

25 Січня 2010 09:56
 
Кандидат у президенти Сергій Тігіпко витратив на виборчу кампанію 110 мільйонів гривень. 95% з них - «кровно зароблені» «Крім того, що допомагали конкретні люди якимись речами, офісами, машинами, ми витратили десь 110 мільйонів гривень», - заявив кандидат в ефірі програми «Чорне і біле» на телеканалі ТВі. «Є ще певні витрати, які йшли, які ми не могли порахувати, але вони щось коштували», - зазначив він. «Це були мої особисті гроші на 90-95%. Трішки була допомога з боку друзів, і допомагали ті люди, які в регіонах очолювали штаби або поряд були зі штабами, ті, які сподіваються зараз пройти до місцевої влади», - заявив Тігіпко. Крім того, кандидат зазначив, що якби його політичні суперники «давили» на нього під час виборчої кампанії, то в другому турі президентських виборів Тігіпко одного з кандидатів «зробив би президентом». Як відомо, за попередніми даними ЦВК, у першому турі президентських виборів Тігіпко набрав 13,06% голосів виборців, – пише сайт Відголос.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Олександр Показати IP 25 Січня 2010 10:59
110 млн. в Тигіпка, скільки ж в Януковича і Юлі? І це все б... на фоні того, що люди копійку до копійки складають, щоб прожити... реально на продукти не вистачає... Дожились ми у країні вільній, що виживаємо як раби, а пани (олігархи) жирують... Куди ж Господь дивиться? Чи довго це ще триватиме, чи довго ми це будемо терпіти? На дибу всіх, без розбору...
stork Показати IP 25 Січня 2010 12:05
"Чи довго це ще триватиме, чи довго ми це будемо терпіти?" - це від вас залежить.
Саша Показати IP 25 Січня 2010 12:07
І починаємо з Януковича, Тигіпко на дибу в кінці

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus