USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Третина чоловіків на Волині вважають свято 8 березня зайвим

8 Березня 2011 13:53
Третина чоловіків на Волині вважають свято 8 березня зайвим. Натомість переважна кількість жінок каже, що це гарне і потрібне свято

Такими є результати опитування, проведеного серед користувачів інтернет-видання «Волинські новини».

В рамках опитування чоловікам та жінкам було задано по одному питанню. «Чи вважаєте ви доцільним вітати жінок зі святом 8 Березня?», - було питання до чоловіків.

Найбільша кількість – 35 % опитаних чоловіків відповіло – «Ні, вважаю свято зайвим і чесно про це кажу усім. А демонструвати повагу до жінки треба щодня»

На другому місці – варіант відповіді «Так, вважаю це чудовою нагодою продемонструвати усім жінкам свою повагу і шану», який обрало 31 % опитаних чоловіків.

18 % учасників опитування чоловічої статі відповіло: «Ні, вважаю свято зайвим, проте корюся традиції. Звісно, доводиться інколи і лицемірити».

Найменше чоловіків – 16 % - обрало відповідь: «Так, але я вітаю тільки найрідніших жінок - маму, бабусю, дружину, сестру».

Натомість жіночу частину читачів «ВН» ми запитали: «Чи вважаєте ви доцільним святкувати свято 8 Березня?»

Переважна більшість жінок – 56 % - відповіло: «Так, вважаю це гарним святом і з задоволенням приймаю вітання»

27 % представниць прекрасної статі обрало варіант відповіді: «За традицією святкую, проте мені байдуже».

І всього 16 % жінок сказало: Ні, вважаю свято непотрібним, не люблю, коли мене вітають, і прошу цього не робити».

Довідково:

Опитування проводилося серед користувачів інтернет-видання «Волинські новини» з 28 лютого до 8 березня. Всього в опитуванні взяло участь 1577 чоловік – 932 жінки та 645 чоловіків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Лучанин Показати IP 8 Березня 2011 17:33
я голосував, але ніде не вказував стать? звідки статистика? про кількість чол. жін? ((
:) Показати IP 9 Березня 2011 07:55
+ добра третина жінок
Ласковая Показати IP 9 Березня 2011 09:32
До Лучанин - зверху над питаннями писали, що опитуються тільки жінки або тільки чоловіки. Звідси й статистика.
шановні чоловіки!!! Показати IP 9 Березня 2011 10:38
погоджуюсь: демонструвати повагу до жінки треба щодня... Так само як і щодня жінкам варто бути уважними до своїх чоловіків! але я не повірю, щоб якійсь із дівчат чи жінок було неприємно ЗАЙВИЙ раз почути добре слово в свою сторону. Зрештою, в цей день вітають не тільки коханих і тих, хто подобаються, а й бабусь, мам, найрідніших і зовсім незнайомих дівчат і жінок... Щодня такого, як би не старалися, все одно не робимо... Тому нехай буде той зайвий раз. І нехай ті 16% жінок не обманюють себе кажучи "Не треба мене вітати". Бо все одно десь глибоко в душі КОЖНА жінка чекає цього... Тому, дорогі жінки, не відмовляйтеся бути жінками, а ви, шановні чоловіки, не бійтеся зайвий раз нагадати про свою турботу! Сторицею вам воздасться, повірте ))))
Поліщук Показати IP 9 Березня 2011 12:41
Не хочеться бути категоричним, але допоки наші жінки вручну тягатимуть шпали, лопатами вкладатимуть асвальт, за копійки гаруватимуть на будовах, наживатимуть болячок в базарних контейнерах і т.д. - їх березневе свято скидається на лукавий фарс, проте, 16% волинянок, здається, вже усвідомили це.
хохол Показати IP 14 Березня 2011 13:24
Це не чоловіки голосували а ГЕЇ.От геїв на Волині забагато.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus