USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Тимощук колекціонує ікони

6 Грудня 2010 14:21
Футболіст мюнхенської «Баварії», лучанин Анатолій Тимощук в інтерв'ю німецькому виданню «Abend Zeitung» розповів про деякі аспекти свого життя.

«Я завжди хотів стати професійним футболістом. Тому мені дуже рано довелося вчитися самостійності. Мені допомагає також і віра, я відвідую церкву, хоч і нерегулярно. Можу сказати, що віра завжди допомагала мені», - цитує Тимощука сайт «Каналу новин 24».

Крім того, Анатолій розповів про своє дивне (сам не вживає алкоголю) хоббі - колекціонування вин, які він зберігає у Донецьку, а у Мюнхені має лише декілька пляшок.

Ще одним улюбленим заняттям українця є ікони, які він зберігає у сейфі одного із банків. «Ікони - цінна культурна спадщина, яку слід зберігати», - запевнив Тимощук.

На запитання, як Анатолій проводить українські різдвяні свята у у Німеччині, він жартома сказав, що сподівається на подарунок він баварців - українську кутю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus