USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку епатажний Орест Лютий посилав Путіна «у причинні місця». 18+

13 Березня 2016 17:18
До Луцька вкотре завітав епатажний український телеведучий, письменник, актор та співак Антін Мухарський, відомий під сценічним псевдонімом Орест Лютий. Як і завжди, музикант потішив публіку патріотичними піснями, не поскупившись на «гострі» слівця.

Так, захід відбувся 12 березня у «Лучеськ-пабі».

Варто зауважити, що перед виступом Орест Лютий запитав у представниць прекрасної статі дозволу вживати ненормативну лексику. Однак, по-іншому луцькі меломани й не бажали. Мовляв, без лайки Орест не Орест.

Тому майже усі свої твори артист смачно приправляв «вкраїнським матом».

Особливо тішились прихильники співака тоді, коли останній почав відправляти «направо й наліво» президента РФ Володимира Путіна.
Окрім цього, він не забув присвятити пісню тим, хто боронить суверенітет країни на буремному сході - українським захисникам:

«Давайте поаплодуємо тим хлопцям, які нині стоять на сході країни, для того, аби ми могли тут, у мирному Луцьку, слухати пісні. Можливо, у залі присутні воїни АТО, волонтери чи інші люди, залучені до цього процесу. Адже ми живемо у нелегкий час, але твердо віримо у те, що Україна переможе. І буде мир, але на наших умовах», - наголосив Лютий і виконав свій хіт «А я не москаль».
«Уважно придивіться до тих, хто сидить поруч із вами. Хто не співає разом із нами, то й уже апріорі москаль», - жартував артист.

Наприкінці виступу для гостей провели цікавий аукціон, під час якого продали мальовану репродукцію обкладинки першого альбому Ореста Лютого за 1400 гривень.

Опісля «співочий батяр» присвятив пісню Герою України Роману Шухевичу:

«Хіба можна забрати звання Героя у людини, яка жила, дихала та вмерла із святим іменем на устах. Сказали мені хлопці із силових структур, що коли «Батя» (Янукович – авт.) почув цю пісню, сказав, що власноруч повідриває музикантам усе, що можна повідривати. Але де той «Батя»? У Ростові чи Москві, а ми ж тут, поруч із вами. В українізованому варіанті вона називається «Вагони повнії москалів» і присвячується Герою України Роману Шухевичу», - пояснив він.

І, хоч не можна було сказати, що у залі було «ніде яблуку впасти», під час виступу панувала весела й позитивна атмосфера. А найбільш вірні прихильники творчості Ореста Лютого ще й танцювали.

Нагадаємо, рк тому радикальний артист виступив у «Лучеськ-пабі» напередодні жіночого свята. Саме тоді він уперше презентував лучанам власну програму «А я не москаль».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 32
Анонім Показати IP 13 Березня 2016 17:28
Тьху, бидл*ття..
лучанин Показати IP 13 Березня 2016 17:41
Каб*нів з такими вгодованими р*л*ми в АТО,а не по барах швеньдяти і світитися на камеру,які вони "круті".
345 Показати IP 13 Березня 2016 17:58
а ще забули про порошенка-не розумію-по цих людях з пузами -яка їм війна-українці розділені-одні виживають-інші-тріскаїть в своїх штанах-я особисто нічого не маю проти відвідувачів-але якось воно трішечки -не так -більшість народу-веселиться-а ті що страждають-мабуть допомагають вижити олігархам-до відвідувачів-ще раз наголошую-це не стосується-прошу вибачення у волинських новинах-сьогодні прощена неділя-за свої коментарі!
Виродки моральні Показати IP 13 Березня 2016 18:08
«Давайте поаплодуємо тим хлопцям, які нині стоять на сході країни, для того, аби ми могли тут, у мирному Луцьку..." матюкатися! Деградація і б*длоття! Це вони себе ще й називають українцями? До нації, що тисячоліттями берегла свою мову від лихослів'я!
Анонім Показати IP 13 Березня 2016 18:20
Послав. І що, путіну від того легше? Посилати в нас всі вміють, а взяти лопату і скопати грядку це пробема.
А до Анонім Показати IP 13 Березня 2016 20:04
А якби він це заспівав в росії, хоч в якомусь Мухо*ранску, то герой. А тут просте безкультур'я. Спочатку хай зі своєю бабою навіженою Сніжаною розбереться.
Роман до А Показати IP 13 Березня 2016 20:46
Старий анекдот: Рейган до Брежнева- В нас демократія біля Білого Дома буть хто може кричати геть Рейгана і йому нічого не буде. Брежнев до Рейгана- в нас теж демократія на Червоній Площі буть хто може кричати геть Рейгана і йому нічого не буде.
Б до А Показати IP 13 Березня 2016 20:55
Обзивати жінку, яка виховує 3-х його дітей? "Вважаю, що чоловік у віці за сорок вже міг достатньо наекспериментувати зі своїм життям і, маючи трьох маленьких дітей, почати нести відповідальність за сім'ю, в тому числі і відповідальність за моральне право своїх дітей пишатися власними батьками. Не знаю, чи можна пишатися татом, який на один квадратний міліметр промови використовує 258 слів нецензурної лайки. Татом, який нецензурну лексику намагається вплести в свій так званий творчий продукт. Татом, який замість "добрий ранок", "на добраніч", "дякую, дорога" каже мамі "а не пішла б ти на ..." або "не пішла б ти в ...". Йому не цікаво з нами, тому що людина зосереджена на собі і своїй творчості. Егоїзм і прагнення виділитися будь-яким способом, в особливості на хвилі загальних радикальних настроїв, і були основною причиною того, що ми розлучилися", - зазначила про Мухарського Сніжана Єгорова.
Cірожа Показати IP 13 Березня 2016 19:01
До речі, кращої пропаганди російській мові, як використання ненормативної лексики немає. а щодо Али Пугачової, знаєте, до Путіна якось її ліпити несерйозно.
Скарп Показати IP 13 Березня 2016 19:55
Окоп копати, а не грядку.Мордяхи поналивали і баб лапають.Совісті нуль, хоч би на камеру не світились, еліта.
Максим Показати IP 13 Березня 2016 20:10
Мухарському добре їздити по вечірках і вносити "непосильний" вклад у перемогуна Сході - лаятися і "посилати" путлера. А більш важливішого він нічого не може придумати? Мізків вистачає тільки на лайку? Самому туди поїхати не хочеться? Зробити ту роботу, яку ми там робили?
попереднім коментато Показати IP 13 Березня 2016 20:26
Ви зробіть хоча б те що він зробив для країни а потім писки відкривайте, тільки обзивати можете а по факту ви ніхто і звати вас ніяк тому і зазрите. та згодом пожна пояснити вашу точку зору так як вам не подобається такий музичний напрямок бо звикли до московських шансонів та російської попси.
сєня Я Показати IP 13 Березня 2016 20:33
Мухарського-Міністром культури у мій уряд!!!
777 Показати IP 13 Березня 2016 20:33
сам при*урок і ті шо його слухали такі ж бодури.
Іван Показати IP 13 Березня 2016 20:53
Два рази в Луцьку ! Надіюсь, що перший і останній ! Чужа для ментальності волинян бздура Мухарського і, на жаль, такі впізнавані і не наділені інтелектом лиця слухачів !
1234 до Іван Показати IP 13 Березня 2016 22:17
Абсолютно згоден. Матом заочно крити - не з автоматом бігати. Паяци і клоуни, які в житті собачої будки не збудували. І це творча інтелігенція країни? Нещасна ти моя, Україно...
коля до 1234 Показати IP 14 Березня 2016 10:56
я думаю ти зробив більше, ніж масаж клавіатурі, чи не так?
321 Показати IP 13 Березня 2016 21:54
Слухайте "культурні"коментатори хватить слюною бризгати від злості а то екрани в моніторах не повідтираєте,хахаха
Анонім до 321 Показати IP 13 Березня 2016 22:33
Антін Мухарський, підписуйтесь своїм ім'ям, будь ласка
Анонім Показати IP 13 Березня 2016 23:35
У Кремлі Путін посилав епатажного Антіна Мухарського у причинні місця.
Кицюня Показати IP 14 Березня 2016 06:08
Стид . Антін, схаменись.
777 Показати IP 14 Березня 2016 06:49
деб*ли настоящі
Хлоп Показати IP 14 Березня 2016 08:22
Хочу щось корисне робите, ВН:)) гнати цю г*доту треба з Луцька!
валік Показати IP 14 Березня 2016 10:54
ото полішукам-занудам горить напалком задок) значить захід вдався!
123 Показати IP 14 Березня 2016 11:08
коментар було видалено
Волкодав Показати IP 14 Березня 2016 11:41
дешева музика, стидоба.
Агурец Показати IP 14 Березня 2016 12:13
Не соглашусь с оппонентами. Есть свобода слова и свобода выбора. Не хотите слушать матюки-не идите на концерт. Не ищите этого исполнителя на Ютубе. Ваши высокопуританские чувства ничем не будут оскорблены. И Орест(он же Антин Мухарский) -часть своего гонорара передаёт на АТО. Деньги от продажи дисков и книг-идут на NN бригаду полностью. Я лично часть своей зарплаты перечисляю тоже. Каждый месяц. И мне надо иногда отдыхать. Я не воюю-это да. Но я тоже помогаю. А на кого вы предлагаете ходить? На Лорак? На Могилевскую? Вот Притула-никто не скажет что не помогает нашей армии. Пару дней тому были в Луцке его подопечные "Варьяты". Что было не идти на их концерт потому что в стране война. Вы говорите на эмоциях-а надо думать. А написать необоснованного гавна-это проще всего. Но это не правильно.
Тьома Показати IP 14 Березня 2016 17:55
Агурец ,запроси його додому і там матюкайтеся скільки захочете . Його навіть жінка не захотіла.
Агурец до Тьома Показати IP 14 Березня 2016 20:33
Ув. Тьома. Это вы если не хотите слушать,сидите дома с жёной. Я потратил свои кровные. Уже второй раз. И в следующий раз ещё раз пойду. О чем ни грамма не жалею. А с женой думаю,это специально,так как человек переживает за семью,и таким способом пытается уберечь от ..... нюансов. Хотя к его творчеству,в нашем вопросе это не имеет никакого отношения. Его выступление имело закрытый характер. Платный. И если вы не хотели его слушать-вас это никак не задело. Не вижу даже повода писать ваш говновброс.
мить Показати IP 14 Березня 2016 20:35
Краще б вели пропаганду закінчення війни, яку розпалює і наша влада теж. Він Путіна посилає? Хай точнісінько так само Порошенка і Ко пошле. Хто пронюхав зараз тему "патріотизму", то нормальні гроші можна збивати. Не на тих цінностях виховується культура і патріотизм.
іван Показати IP 14 Березня 2016 20:47
якщо собаку дразнити то знаєте що буде ще більше лаяти і скалити зуби так оцей артист в дужках замість того щоб нести добро любов він озлоблює і так озвірілого пса
Вася до іван Показати IP 14 Березня 2016 21:38
Хочете добро и любовь-слухайте Нiну Матвieнко. Тут зовсiм другiй формат. Якiй також мае право на життя. Не хочете слухати-не йдiть. Тут усе просто. ;)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus