USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку на День міста відкриють Святкову Алею

15 Серпня 2016 14:09
"Святкова Алея" - це захід, який відбуватиметься два дні - 20-го (День міста) та 24-го (День Незалежності) серпня.

Місце проведення - Центральний парк культури і відпочинку імені Лесі Українки міста Луцьк.

В усі дні заходу будуть діяти 5 локацій, які не залишать байдужими жодного відвідувача, від маленького до досвідченого.

Перша локація - "Територія розваг". Тут на Вас чекатиме багато чого цікавого.

Хедлайнером (найвідоміший учасник фестивалю, - ред.) святкування дня міста Луцьк (20 серпня 2016 ) буде неймовірно харизматичний та неперевершений гурт "Без Обмежень" (Київ ).

Сергій Танчинець та весь колектив подарують лучанам неймовірно запальні ритми, під які ніхто не встоїть на місці, та не залишиться стояти осторонь під час виступу.

Гурт неодноразово виступав у нашому місті, задавши новий ритми нашим серцям якісною українською музикою, під яку ми разом з Вами будемо відриватися у парку 20-го серпня під час святкування Дня міста Луцька.

24-го серпня, на День незалежності, зустрічайте неймовірно позитивних хлопців з файного міста Тернопіль - студія гумору "WeekEND", які подарують кожному відвідувачу посмішку, хороший настій та позитивний заряд емоцій на наступні дні.

Також в цей день буде "DISCO Марафон 2016" - учасниками якого, стануть найкращі і найвідоміші ді-джеї та МС нашого міста.

У цій локації на протязі двох днів для Вас виступатимуть: гурт "Четвертий Вимір" , бойовий гопак, флеш-моб, гурт "TWICE A WEEK", акордеоніст Роман Воронка, брейк-данс "IRON CITY", показ мод від Марини Занюк, "Алея у вишиванці", "парад найкращих: ведучих, шоу-балетів, вокалістів", караоке, вогняне шоу.

На Вас чекатимуть неймовірна кількість брендових призів, конкурсів, розваг та інші цікавинки.

Друга локація - "Територія їжі". Тут Ви зможете скуштувати найсмачнішу їжу від наших смачних партнерів, і порадувати себе прохолодними напоями та морозивом у спеку.

Третя локація - "Дитяча територія" . Щоб дитина залишилася задоволена та набралася позитивних емоцій та незабутніх спогадів, тут будуть: аніматори, веселі конкурси від нашого головного партнера ТМ "Ласунка" з найкращими призами для дітей, рухливі ігри та м'якими подарунками від компанії "Тигрес".

Четверта локація - "Територія краси". Такого різноманіття краси Ви ще не бачили. Буде все - від одягу до макіяжу та зачіски, фітнес та порад професіоналів міста і багато чого ще цікавого.

П'ята локація - "Найбільша handmade ярмарка міста Луцьк". Такого ще в нашому місті не було: десятки майстрів, сотні виробів, багато майстер-класів та найкращих виробів тільки для Вас.

Організатори: ГО "Волинський Актив Молоді", інтернет-проект Наш Луцьк LIFE та NLL PROMO GROUP, за сприяння відділу у справах сім'ї та молоді Луцької міської ради.

Посилання на зустріч у ВК - https://vk.com/dn_nll_vam_2016

Посилання на зустріч у ФБ - https://www.facebook.com/events/315389248801142/

Контакти оргкомітету: Андрій Мацкевич, телефон: +380660345631
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанка Показати IP 15 Серпня 2016 14:18
Перепрошую, ким, ким буде на святкуванні дня міста неперевершений гурт "Без Обмежень" ? А можна нормальною українською мовою????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus