USD 39.50 39.95
  • USD 39.50 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Bigmir.net тепер не буде «аськи»

18 Листопада 2010 08:37
Месенджер ICQ не продовжив угоду про співпрацю з Bigmir.net. Продавати рекламу в системі з грудня тепер буде Mail.ru Group (колишня DST), що купила сервіс в липні цього року.

ICQ відмовився від послуг партнерів і в Росії - "Яндекса" і Rambler Media - Mail.ru Group вирішила не ділитися виручкою від продажу реклами з конкурентами, - пише «Комерсант-Україна» .

Компанія ICQ днями повідомила українських користувачів, що з 28 листопада вони більше не зможуть відправляти безкоштовні SMS-повідомлення в програмі Bigmir-ICQ.

Керівник відділу продажів «Бігмір-Інтернет» Олена Вітер підтвердила цю інформацію: «в ICQ вирішили, що їм більше не потрібен підрядник. Скоріше за все, вони будуть розвиватися самостійно». За словами Вітер, доходи Bigmir від продажу реклами в ICQ не складали значної частки у виручці компанії.

Тепер продавати рекламу в ICQ буде Mail.ru Group, яка в липні придбала його за 187,5 мільйонів доларів в американської AOL. "З перших чисел грудня ми почнемо роботу з ICQ. Більш докладно про співробітництво я зможу повідомити пізніше", - підтвердив комерційний директор українського офісу Mail.Ru Олена Вірко.

На червень, ICQ був третім за популярністю після Windows Live і Yahoo! месенджером у світі - 30,3 млн унікальних користувачів на місяць. Ключові ринки - Ізраїль (більше 35% користувачів інтернету в країні), Німеччина (26%) і Росія (18%). За даними компанії InMind, ICQ знаходиться на 20-му місці у списку найпопулярніших сайтів в Україні з добовою часткою 5,95% і охопленням 18,51%.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus