USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У день народження Леніна поставили на коліна. ФОТО

22 Квітня 2010 18:08
На Михайлівській площі у Києві Українська народна партія провела "суд над комунізмом".
Націоналісти встановили перед пам’ятником жертвам Голодомору скульптуру Володимира Леніна, який кається і стоїть навколішки. Монумент "вождю світового пролетаріату" отримав назву "Покаяння", передає ТСН.

Зазначимо, що 22 квітня комуністи відзначають 140-річчя з дня народження Леніна. Біля його пам’ятнику на бульварі Шевченка у Києві, а також в інших містах України пройшли урочисті мітинги.

Тим часом у Севастополі пройшов "антиленінський" пікет Ради отаманів Криму та активістів російської громади. Вони зібралися біля пам'ятника родоначальнику СРСР "на згадку про вбитого російського самодержця Миколу II і його родину", принесли поминальний вінок, а до монумента поклали велику пластмасову бочку, наповнену перегноєм. Завершився пікет сутичкою з місцевими комуністами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Влад Показати IP 22 Квітня 2010 21:44
Вот если взять всех идолов,от которых подцепило заразу человечество(в большей массе)и разделить...То разные там бандеры и иже с ними-мелкие бесята(хотя...).Ну это Чудище!!!Это только внешнее подобие человека-а имя ему Легион.Даже шутить неохота,а на ночь поминать-так вааще.Построил коммуну смерти.Это вообще первый приход антихриста.Ну в Киеве "отметили",так все понятно...А казачкам в Севастополе,так низкий поклон.Выздоравливает народ по немногу...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus