USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Японії врятували пса, якого змило три тижні тому

2 Квітня 2011 12:29
Рятувальники випадково побачили на даху затопленого будинку пса: після кількох відчайдушних спроб тварину змогли врятувати.

Через три тижні після цунамі в Японії продовжують рятувати не тільки людей, але й собак, - інформує gazeta.ua.
Японські рятувальники відшукали і врятували пса, якого три тижні тому змила величезна хвиля цунамі. Увесь цей час собака провів на даху затопленого будинку, який дрейфував у морі.
Фахівці з берегової охорони помітили пса, коли пролітали на гелікоптері над водою. Вони вирішили відправити туди рятувальників, сподіваючись, що у будинку можна знайти і живих людей.
Сподівання, що пес зможе вивести до своїх імовірно живих господарів, на жаль, виявилися марними. Однак тварину змогли врятувати після кількох відчайдушних спроб. Собаку на човні доставили на сушу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus