USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Хрінниках пройшов фестиваль джипперів. ФОТО

27 Вересня 2010 13:22
В Хрінниках Рівненської області на березі водосховища 25 вересня з нагоди дня туризму відбувся фестиваль джиперів та байкерів «Хрінники JEEEEEP Fest».

Як розповів організатор фестивалю Сергій Дунас, фестиваль організували вперше. Участь у ньому брало восьмеро екіпажів з Ковеля, Луцька, Дубного, Любомля та Рівного. Членські внески з команди складали 700 гривень. В кожній команді було по 2-3 людини.

Позашляховики змагалися в два етапи, - хто швидше подолає дистанцію біля непрохідної дистанції ГЕСу.

Автівки їхали крізь калюжі, лісові кар’єри, рови, болото та воду. Загальна дистанція траси складала близько трьох кілометрів. Перемогу отримав екіпаж з Любомля, який приїхав приблизно за десять хвилин. Друге місце зайняли ковельчани, що подолали трасу на 36 секунд пізніше.

Обидві команди їхали на тюнінгованих ЛуАЗах. В машинах майже не залишилося рідних деталей, хіба що каркас. Практично усе начиння змінено для кращої потужності авто.

«Не всі машини змогли подолати дистанцію. Деяких довелося витягувати спецтехнікою – тракторами», - коментує Богдан, представник аматорського клубу позашляховиків «Буран», за сприяння якого проводилися змагання.

Переможці змагання отримали кубок. Після шоу на глядачів чекали показові виступи позашляховиків, байкарів, дискотека, бенкет та виступи ді-джеїв.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ігор Показати IP 27 Вересня 2010 13:47
Так, фестиваль був дійсно видовищний та насичений. Його учасники проходячи складну дистанцію дарували глядачам приємні враження та емоції.
Ігор Показати IP 27 Вересня 2010 13:49
Обидві команди їхали на тюнінгованих "ЛуАЗах" Єдина поправочка не ЛуАЗах, а УАЗах!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus