USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

У Ковелі змагались, танцюючи на вулиці. ВІДЕО

19 Липня 2013 19:00
Молодіжний фестиваль вуличного танцю, який об’єднав навколо себе любителів різних сучасних стилів музики, відбувся у Ковелі.

Цьогоріч на бульвар Лесі Українки прийшло значно більше охочих потанцювати під ритмічну, енергійну музику, ніж торік, навіть були й такі, які приїхали з сусідньої Львівської області, - інформує Проковель.

А Волинь представляли денсери з Луцька, Володимира-Волинського, Каменя-Каширського, Нововолинська та, звісно ж, господарі майданчику. Загалом понад 70 учасників. Як і торік, юнакам і дівчатам запропонували продемонструвати свої імпровізації в стилях «House», «Hip-Hop» та «Break-Dance».

Подарували ковельчанам та гостям міста цікаве танцювальне шоу Ковельська міська молодіжна громадська організація «Молоді регіони» та школа спортивного танцю «M-Jump Dance School», яка діє під керівництвом Романа Дячка. Він уже вдруге був ведучим заходу. Окрім цього, Роман є засновником кількох таких танцювальних шкіл, одна з яких відкрилася і в Ковелі.

Під час змагань проводилися так звані «батли» між двома і більше учасниками з певного стилю танцю. Судді «Кузя» з Києва та Андрій Слайковський охоче переглянули виступ кожного, але переможців обирали разом із публікою. Музичний супровід забезпечив спеціально запрошений зі столиці dj Fila.

Після кількагодинної імпровізації на танцполі в 30-градусну спеку визначилися переможці фестивалю. Отож у категорії «House Beginner» кращою була танцівниця з Ковеля, яка називає себе «Щучкою», а серед професіоналів переміг лучанин - Жичковський.
В наступній категорії «Hip-Hop Beginner» вдалим виявився виступ тієї ж таки «Щучки», а серед професіоналів перемогу святкувала Анна П’янкова з Володимира-Волинського. Цього ж дня з’ясувалося , що в стилі «Break-Dance – kids» серед наймолодших учасників найбільше відзначився Ігор Павлюк із міста Володимир-Волинський, в цій же категорії серед початківців вдало виступив житель Нововолинська «Sky flech», а поміж професіоналів кращим був лучанин, який називає себе «Ramal».

Всіх переможців нагородили грамотами та грошовими преміями.

Цьогорічний II Відкритий фестиваль вуличного танцю ще носив благодійну мету. Його організатори зініціювали збір коштів на лікування маленької ковельчанки - Ольги Дубинюк. Глядачі кинули в спеціальну скриньку близько півтисячі гривень, які тут же були передані мамі дівчинки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
prokovel Показати IP 19 Липня 2013 20:59
Колеги, ставте, будь-ласка, коректне гіперпосилання на джерело.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus