USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Китаї кішка народила цуценя. ФОТО

16 Квітня 2011 12:06
У Яншань, що в східній китайській провінції Цзянсу, кішка народила цуценя.

Про це інформує ТСН .

Власник кішки Чжоу Юн знав, що кішка була вагітна, і на початку квітня народила двох кошенят. Коли Чжан Юн пішов, щоб перевірити кошенят після родів, то виявив, що одне з кошенят померло. "Потім я помітив, що інше кошеня дуже дивно виглядає, як собака", - пояснив Чжоу Юн.

Чжоу Юн тримає в будинку кішку та собаку в якості домашніх тварин. Він відзначив, що кішка і собака в дуже добрих відносинах - навіть їдять і сплять разом. "Цілком можливо, що кошеня є змішаним потомком", - сказав Чжоу Юн.

Президент місцевої клініки для тварин Лай Ксяюн прийшла в будинок і перевірила кішку-цуценя. Вона сказала, що це неможливо, що кішка може народити собаку.

"Цілком можливо, що кішка народила двох кошенят рано-вранці, і одне померло. Тоді кішка вийшла надвір і випадково знайшла виводок новонароджених цуценят і взяла одне додому", - стверджує Лай Ксюян.

За її словами, кішки і собаки - це два різних види тварин, і неможливо, щоб вони мали спільних нащадків.

Нагадаємо, нещодавно на одній з ферм китайської провінції Шеньсі вівця нібито народила цуценя. За словами власника тварин, він знайшов "цуценя" у полі одразу після його народження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus