USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Кількість загиблих під завалами готелю у Китаї зросла до 10, ще 23 – зникли безвісти

9 Березня 2020 13:12
Кількість загиблих у Китаї внаслідок обвалу готелю, який використовувався для карантину людей з підозрою на коронавірус, зросла до 10, а ще 23 людини наразі вважаються зниклими безвісти.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на BBC.

«Уже щонайменше 10 людей загинули, а 23 залишаються зниклими безвісти внаслідок обвалу готелю, який використовували для антикоронавірусного карантину в китайському місті Гуанчжоу», – йдеться в повідомленні.

На момент обвалення в готелі перебувала 71 людина, з них 58 були на карантині.

Що стало причиною обвалу наразі невідомо.

Зазначається, що до китайського Нового року (12 лютого) перший поверх готелю ремонтували. Правоохоронці викликали на місце інциденту власника.


Готель відкрили у 2018 році. У ньому було 80 номерів.

Як повідомлялося, цей готель обвалився ще 7 березня. Наразі рятувальники витягли із завалів 48 осіб, всіх уцілілих відправили до лікарні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus