USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

У лісгоспу на Волині забрали 6 тисяч гектарів

10 Вересня 2013 13:47
Прокуратура Західного регіону України з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері добилася в господарському суді рішення про повернення державі земельної ділянки площею понад 6,5 тисячі гектарів, вартістю більше 80 мільйонів гривень. Інцидент трапився у Маневицькому районі, - інформують у прес-службі прокуратури Західного регіону України..

Так, 10 вересня 2013 року господарський суд області задовольнив позов Волинського прокурора з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері про визнання нечинним розпорядження Маневицької районної державної адміністрації та скасування державного акту на право постійного користування Городоцьким лісгоспом земельною ділянкою Міністерства оборони України.

Колишні землі авіаційного полігону, що розташовані на території Маневицького району, незаконно були передані у користування Городоцькому лісгоспу, яке здійснювало на них лісозаготівельні роботи. Загальна площа вищезазначених земель становила 6520,4 гектара орієнтовною ринковою вартістю понад 80 мільйонів гривень.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus