USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку ‒ знову фестиваль сала

6 Жовтня 2012 15:51
Черговий фестиваль сала відбудеться у Луцьку 14 жовтня.

Про це пише сайт VisitLutsk.
«Усі, хто любить українське сало приїжджайте до Луцька на VII фестиваль «З любов’ю до … сала!» ‒ запрошують у повідомленні.

Фестиваль є чотириразовим рекордсменом Книги рекордів України – найбільший у світі бутерброд з сала (76 метрів), перший у світі пам’ятник Салу і Свині, світовий рекорд на швидкість поїдання 1 кілограму сала (10 хвилин 55 секунд),найбільший у світі футбольний м’яч із сала (діаметр понад 6 метрів і вага понад 400 кілограмів).

Традиційно на гостей фестивалю чекає насичена програма: змагання саломанів-богатирів, виставка-ярмарок виробів із сала і самого сала та інше.

Фестиваль відбудеться 14 жовтня у Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Чеширский Кот Показати IP 6 Жовтня 2012 19:21
Сало продукт хороший и полезный, но "Не делайте из еды культа!"(с). Что за идиотизм жрать его килограммами на скорость?
саломанка до Чеширский Кот Показати IP 6 Жовтня 2012 20:03
а що на нього дивитись?))
Чеширский Кот до саломанка Показати IP 7 Жовтня 2012 11:59
Нет ессно, кушать, но без фанатизма :)))))))))))
ШООООО????? до Чеширский Кот Показати IP 9 Жовтня 2012 01:37
Людина їсть. В неї входять продукти харчування. Одна частина продуктів формує знергію. Це та, яка переходить у гімно. Друга частина-це вода. Вона переходить у мочу. Зайва їжа переходить у жир, який називають сало. Таким чином: САЛО=ГА*НО=МОЧА. Це покідьки. Свято сала, це свято покідьків.
Лучанин Показати IP 6 Жовтня 2012 21:17
І як і в минулому році на ньому не можна буде придбати сала. Я мовчу вже про дешеве сало.
Поміркований Показати IP 6 Жовтня 2012 22:00
Котику, не всі їдять сало помаленьку і смакуючи. Деякі - кілограмами і на швидкість ;)
Чеширский Кот до Поміркований Показати IP 7 Жовтня 2012 13:27
"Кто ест мало, живёт долго, ибо ножом и вилкой роем мы могилу себе."(с)
сало Показати IP 7 Жовтня 2012 08:51
Делайте делайте!
guest Показати IP 7 Жовтня 2012 10:51
Напрошується запитання, чому сала не їдять мусульмани, євреї, не їдять сала у майже всіх високорозвинутих країнах... а у нас, нашим трудягам-мужикам (кстаті, іменно трудягам, тобто не самим високоосвіченим) - давай сало, та ще й кілограмами? Ну, я розумію, колись в Україні був голодомор, потім війна, з голоду їли все... а що зараз? На рівень холестирина в крові, майбутні серцево-судинні хвороби, продовжуванність життя... ніхто не дивиться?
123 до guest Показати IP 7 Жовтня 2012 11:53
В салі якраз менше холостерину ніж в чіпсах...
Товарознавець продовольчих товарів Показати IP 7 Жовтня 2012 16:24
Для guest. "Напрошується запитання, чому сала не їдять мусульмани, євреї, не їдять сала у майже всіх високорозвинутих країнах... а у нас, нашим трудягам-мужикам (кстаті, іменно трудягам, тобто не самим високоосвіченим) - давай сало, та ще й кілограмами?". Я увесь в скорботі віцд того, що серед нас ще є люди, які користуються досягненням прогресу (комп´ютером), пишуть з помилками і про сало нічого не знають. Темрява! Епоха пізнього Відродження! Сало, як ікра, засвоюється організмом на 95%. Для порівняння: хліб - на 55-60%, м´ясо - на 60-65%, риба - на 80-85%. Калорійний продукт на рівні з коньяком, віскі, шоколадом, горіхами. Сало містить в 5-6 разів менше холестерину, ніж з ринку сільська сметана і масло ( магазинне масло і сметана холестерину майже не містять, усе вихолощено при переробці молока, але вони умовно названі "маслом" і "сметаною". Якщо на маслі заводського виробництва стоїть ціна до 40 гривень, то там маслом і не пахне). Сало - це продукт на усі випадки життя. Це інтелігентна закуска для міцних алкогольних напоїв, особливо - горілки і віскі. Сало лікує десятки хвороб і його споживає увесь світ. Крім, звичайно, дурнів, які тут несуть муру. Товарознавець. Не трудяга (працюю головою) Дві вищі освіти. Люблю сало.
Знаючий Показати IP 7 Жовтня 2012 16:39
Для ідіотів. Чіпси, жуйка і мівіна входять в дванадцятку найнебезпечніших продовольчих товарів. Споживати їх, це трохи краще, ніж споживати сирі мухомори. А неприйняття сала мусульманами і жидами повязане з вірою. Це теж треба знати. Ідіоти цього не знають.
Старец Показати IP 11 Жовтня 2012 18:41
Як тебе не любити, Сало? Кому не подобається, просто не йдіть на свято, а йдіть гризти чіпси з мівіною. )) Даеш новий рекорд цього року. ))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus