USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку діти всміхалися сонцю. ФОТО

2 Червня 2013 08:02
Акція «Сонцю і світу всміхаються діти» відбулась біля центральної бібліотеки для дітей з нагоди Міжнародного дня захисту дітей.

Розпочала свято директор бібліотеки Ніна Бочарова, яка в ігровій формі розповіла дітям про їх права , а діти розповіли про свої обов’язки: гарно вчитись, поважати дорослих, пишатись своєю країною, містом, в кому живуть, цінувати природу і просто любити всіх добрих людей. Саме про це і були зроблені малюнки дітей.

Після вручення призів, бібліотекарі запросили дітей до бібліотеки, де свято продовжилось з перегляду цікавих книг, мультфільмів, проведенням захоплюючих настільних ігор та віртуальних мандрівок в мережі Інтернет, змогли поспівати караоке разом з друзями. Діти активно заповнювали плакат даючи відповідь на питання «Чому я люблю літо?».

Бібліотечні працівники розповіли всім присутнім про початок діяльності програми « Бібліотека – територія дитинства» і заходи, які будуть проходити протягом літа у бібліотеці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus