USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку літературні посиденьки влаштували син із батьком. ФОТО

26 Листопада 2013 17:00
Книгу з автографом Петра і Павла Коробчуків отримав ініціатор найгострішого запитання до авторів.
Шанувальники сучасної української літератури зібрались у луцькій кав’ярні, аби поспілкуватися і послухати двох цікавих поетів, наших земляків, батька та сина, Петра і Павла Коробчуків
Близько тридцяти молодих людей під час літературних посиденьок дізналися як саме стали на літературну стежину, як почали писати, як народжувались перші рядки дуету Коробчуків. Потім вони зачитали власні твори, які охоче коментували.
Кожен з присутніх мав змогу поставити питання авторам. За найцікавіше переможець отримав у подарунок книгу з автографом поета Павла Коробчука.
Організатори заходу - Літературний клуб «Запах Сонця» за підтримки Спілки громадських організацій «Молодіжна Платформа».




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus