USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку побували Голохвастов та Проня Прокопівна. ФОТО

24 Серпня 2013 16:27
5-й кіноперегляд під відкритим небом відбувся 23 серпня на території іподрому, що у Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки. Молодіжний проект «Lutsk Night Cinema» вчергове потішив місцевих кіноманів якісним фільмом. Цього разу відвідувачі іподрому насолоджувались стрічкою Віктора Іванова «За двома зайцями» в оригінальному дубляжі українською мовою.

Ведучі заходу Голохвастов та Проня Прокопівна у виконанні актора Волинського академічного облмуздрамтеатру Дмитра Мельничука та актриси-аматора Олени , представили фільм та налаштували глядачів на відповідний лад. Перед тим, як занурити присутніх в атмосферу Києва 1900-их років, організатори показали мультфільм «Жив був пес» режисера Едуарда Назарова.

На іподромі зібралося близько двох сотень кінолюбителів. Серед них і компанія молодих людей з синьо-жовтим прапорами. До слова, цього разу комарі вирішили не турбувати глядачів і дали змогу спокійно переглянути стрічку.

Один з організаторів заходу, Захар Ткачук запевнив, що обрав цю стрічку для перегляду недарма, адже 23 серпня відзначають національне свято - День Прапора. «Ми хочемо довести, що українське кіно - не мертве. Багато українського привласнюють собі інші держави і треба відновлювати історичну справедливість», - пояснив громадський діяч.

За словами учасників «Lutsk Night Cinema», наступний сеанс під відкритим небом планується на середину осені. За попередньою інформацією, на луцьких глядачів чекає перегляд європейського кіно.





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Антон Показати IP 24 Серпня 2013 18:21
Було супер! Культове кіно і хороша компанія
Тамара Показати IP 24 Серпня 2013 18:22
ой нема там чим хвалитись, скукота і комарі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus