USD 39.40 39.74
  • USD 39.40 39.74
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

У Луцьку пропонують 10% авто безкоштовно

6 Вересня 2010 16:45
В компанії «Рено Україна» - нова акція: кожен, хто протягом вересня придбає автомобілі Renault Logan або Renault Sandero, отримає 10% автомобіля в подарунок.

Про це повідомив офіційний дилер Renault у Луцьку - компанія «Луцьк-Експо».

Renault Logan седан вважають одним з найпопулярніших автомобілів на ринку України. За даними AUTO-Consulting Renault Logan стійко тримає місце лідера в сегменті "C" серед іномарок з часткою 9%. Така популярність цього авто стала можливою завдяки найкращиму співвідношенню у своєму класі якості, надійності та ціни.

Renault Sandero – стильний міський автомобіль, практичний та економічний. Продажі цієї моделі досягли більше 100 одиниць по Україні, при чому ця цифра стрімко збільшується.

Не менш привабливою залишається кредитна пропозиція від Renault Finance. Унікальні для українського ринку кредитні умови від виробника допомагають максимально доступно та швидко придбати бажане авто. На придбання Renault Logan и Renault Sandero діє кредитна пропозиція від Renault Finance – ставка 0% на 2 роки, при умові 50% початкового внеску.

Період проведення акції: з 01 по 30 вересня 2010 року.

Дана акція поширюється лише Renault Logan седан и Renault Sandero.

Довідково:

Офіційний дилер Renault у Луцьку - компанія «Луцьк-Експо, знаходиться на вулиці Дубнівській, 16. Тел.(0332) 280-333, (093)312 32 61
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus