USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку влаштували різдвяні піснеспіви. ФОТО. ВІДЕО

10 Січня 2013 09:50
Понад дві сотні лучан зібралися на центральній площі міста, щоб поспівати колядки.

Захід відбувся на Театральному майдані у Луцьку 9 січня.

За словами одного з організаторів, члена ВОГО «Ми плюс» Ігоря Демковського, захід мав на меті об'єднати людей і звернути їхню увагу на цінність Різдва як свята.







«Щоб не просто зібратися сім'єю разом, а дійсно зрозуміти, що народився Спаситель Ісус Христос і подарувати цьому місту свято», - зазначив він.






Окрім того, Ігор Демковський додав, що участь у дійстві взяли члени СМОГО «Молодіжна платформа» і євангельських церков. З його слів, вони готувалися спеціально для того, щоб поспівати для людей.






«Ми хотіли, щоб люди відчули атмосферу свята без ніяких декорацій, без апаратури, без нічого. Просто зі свічками», - зауважив Демковський.





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Лучанка Показати IP 10 Січня 2013 11:10
Слава Богу, що у нашої молоді є таке бажання. Зі Святом всіх Вас! Христос народився! Славмо Його!
Лучанин Показати IP 10 Січня 2013 14:04
Якщо бралося за мету звернути увагу людей на цінність Різдва як свята,то відсутнсть у Луцьку святкової програми безпосередньо на саме Різдво,звернуло увагу лучан на те,що це свято та його традиції не є особливо цінними для нашої МЕРІЇ,яка не стала затрудняти себе в його організації,адже куди важливішим для них було сприяти організації вигаданого свята "бабине літо"-перед виборами!(((((((((
Очевидець Показати IP 10 Січня 2013 15:07
«Понад дві сотні лучан зібралися на центральній площі міста, щоб поспівати колядки» - будучи очевидцем цього дійства та перебуваючи безпосередньо на місті його проведення,хотілося б зауважити,що кількість лучан,які зібралися на майдані,щоб поспівати колядки,як завжди в три рази перебільшена!
віруюча до Очевидець Показати IP 10 Січня 2013 19:28
А на фото видно,шо більше навіть 300!!!!!!!! І збирались не колядки співати,а Господнього Сина прославляти!!!!!Люди ,ви що,не християни7!
Miss Показати IP 10 Січня 2013 22:14
добре, що молодь взагалі зібралася і ще не зовім байдужа до свята
Нерегфан Показати IP 11 Січня 2013 08:44
Віруючі штунди, бабтисти-евангелісти,адвентисти... зібралися поспівати. Що тут такого?Це ж не православні християни!
одна з християн Показати IP 12 Січня 2013 15:43
дорогий Нерегфан, а католиків ви теж відносите до не християн? почитайте будь ласка історію, і не розділяйте так дітей Божих, бо Господь в нас один!)) і між іншим минулого року православні християни співали різдвяні пісні в ТамТамі, і я їм підспівувала, бо все це, щоб прославилось імя Ісуса Христа!)))
москвичка Показати IP 16 Січня 2013 12:58
ооооо молодцы ребята!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus