USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.30
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку визначили найкращого студента-психолога. ФОТО. ВІДЕО

20 Листопада 2013 22:52
Звання «Містер факультету психології», кубок та побачення з ведучою - ось за що змагалися студенти факультету психології Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки. Номінантами на високе звання стали шестеро юнаків.

«Сильний, могутній та добрий любитель футболу. Він як Цезар: прийшов, побачив, переміг – Назар Дячук», - оголосила ведуча перед виходом конкурсанта під номером «1».

«Підкорювач сердець ківерцівських дівчат, він – супер, як МТС. Розумніший, ніж Гугл та Вікіпедія, непередбачуваний, як Windows «вісімка» Ілля Озоровський».

«Більше відомий як «Нео». Він такий же небезпечний, як і сам герой «Матриці». Та, разом з тим, добрий та справедливий - Владислав Веремчук».

«Сильний, хоробрий, щирий та швидкий, як інтернет від «ОГО» - і це все про Сергія Степасюка».

«Міцніший за сталь, сильний та могутній як Брюс Уілліс, захоплюється зброєю – Олег Герлицький».

«В дитинстві мріяв стати пожежником, але зараз він не гасить – він «зажигає». Справжній коваль свого щастя Євген Ковальчук».

Оцінювали старання учасників члени високоповажного журі, до якого увійшла заступник декана з навчально-виховної роботи Наталія Вічалковська, доцент кафедри медичної психології та психодіагностики Антоній Мельник , старший викладач Христина Шишкіна, заступник декана факультету психології Оксана Іванашко , «Міс факультету-2010» Іванна Угринович, доцент кафедри вікової та педагогічної психології Дар'я Гошовська та кореспондент телеканалу «Нова Волинь» Галина Падалко.




Отже, змагання розпочалося з представлення учасників. А далі хлопці змагалися, хто більше отримає поцілунків від жіночої частини аудиторії.




Щедро осипані поцілунками, учасники продемонстрували відеороботи у черговому конкурсі. Так, хлопці мали змогу приміряти на себе ролі з класичних радянських комедій.

Не обійшлося без інтелектуального конкурсу. Конкурсанти відповідали на запитання з різних галузей знань. Здебільшого – з психології.

Крім того, що чоловік має бути сильним, розумним та красивим, він має вміти танцювати. Учасники мали змогу поборотися за звання найкращого в останньому конкурсі.
Отож, звання «Містер інтелект факультету психології» отримав Владислав Веремчук, «Містер фотомодель факультету психології» та «Містер глядацьких симпатій факультету психології» - Євген Ковальчук.




«Містер мужність факультету психології» - Сергій Степасюк, «Перший віце-містер факультету психології» - Олег Герлицький, «Віце-містер факультету психології» Ілля Озоровський.

А звання «Містер факультету психології» отримав найскромніший з учасників, який, з його ж слів, на перемогу не розраховував – Назар Дячук.





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Александр Показати IP 21 Листопада 2013 10:48
Учитывая необыкновенно повышенный спрос на профессию и ее нужность в обществе, молодые люди делают абсолютно верные шаги в поиске будущего трудоустройства!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus