USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку з’явилася валіза Мері Поппінс. ФОТО

23 Жовтня 2013 09:54
Центральна бібліотека для дітей, що знаходиться у Луцьку на проспекті Грушевського, 1, від жовтня розпочала свій новий проект «Бібліотечна валіза Мері Поппінс» для всіх мешканців міста.
Це значить, що у бібліотеці на всіх чекає Бібліоняня. Вона відкриває свою чарівну валізу, наповнену цікавими іграми, захоплюючими книгами, веселими мультфільмами, незабутніми зустрічами з друзями. Тут бібліотечні працівники, як і героїня казкової повісті Меррі Поппінс, радо зустрічають своїх читачів і готові з ними проводити чимало часу, розповідати і показувати про все цікаве і корисне на світі і робити багато добрих справ. У жовтні в бібліотеці вже відбулися недільні іменини для дітей, яскраво, з перерізанням червоної стрічки, відкрилася мультзала, читальна зала для молодших дітей наповнилася численними іграми, які люб’язно дарують всі бажаючі відвідувачі бібліотеки. У планах Бібліоняні проведення казкових вікторин, ігрових занять, як для дітей, так і для батьків, перегляди лялькових вистав, читання книг, організація конкурсів на кращий малюнок, вірш, проведення музичних годин, здійснення Інтернет-мандрівок цікавими містами світу. Батьки можуть відзняти фільми, використовуючи бібліотечну відеокамеру, освоїти разом зі своїми дітьми можливості Інтерактивної дошки, провести шахові турніри і багато-багато іншого, що так подобається дітям.
Ніна БОЧАРОВА








Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus