USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

У новорічному телеменю переважатиме російська попса

28 Грудня 2009 16:14
Мюзикли, гала-концерти та «блакитні вогники» за участі переважно російських поп-зірок, на кшталт Кіркорова, Галкіна та Пугачової знову подадуть до святкового столу.
Як з’ясувала Німецька хвиля, кілька українських центральних телеканалів відмовилися від виробництва власного продукту, зробивши ставку на рейтинговий російський. Приміром, телеканал «Україна» транслюватиме в новорічну ніч «Блакитний вогник на Шаболовці» виробництва телеканалу «Росія».
ПР-менеджер телеканалу Анна Захараш пояснює, чому телеканал і цього року звернувся до проекту, що почав виходити на радянські екрани більше 40 років тому: «Ми ставимо цей продукт і посідаємо лідируючі позиції за рейтингом. Цей продукт любить наш глядач, і, власне, це вже стало доброю традицією».
Медіаексперт Леся Ганжа вважає, що телеканали цьогоріч обрали консервативну позицію. Акціонери й менеджери деяких із них, на її думку, не хочуть ризикувати з інвестиціями в новий продукт, тому й звернулися до «перевіреного» російського.
«Програмування нового року є абсолютно в тренді, таким, яким було цілий рік. Вони звично звертаються до російського телепродукту, тому що це безризикова інвестиція. Вони вже побачили, як цей проект пройшов на російських телеканалах, які він дав рейтинги. Орієнтовно на такі ж рейтинги сподіваються і в Україні, а свій продукт виробляти – це завжди ризик».
Леся Ганжа додає, що каналам, які зробили ставку на російський телепродукт, у новорічну ніч доведеться витримати серйозну конкуренцію російських телеканалів, яких транслюють кабельні мережі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
OrestN Показати IP 28 Грудня 2009 22:19
тому що усе відбувається за принципом: гроші вирішують все!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus