USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Рівному - знижки на авто

2 Березня 2010 12:45
У рівненському автоцентрі «Вік-Експо» пропонують придбати автомобіль  LADA Priora Universal, скориставшись акційною знижкою
Так авто LADA Priora Universal можна придбати на 5100 гривень дешевше – повідомляють в автосалоні «Вік-Експо»
«Якщо кілька років тому до переваг бюджетних авто можна було віднести хіба що доступну ціну, то зараз більшість виробників намагаються забезпечити й добротну якість, залучити новітні технології» - каже начальник з продажу автоцентру «Вік-Експо» Павло Сладковський.
«У нових комплектаціях «ВАЗів» добре помітна «робота над помилками». Є вдалі спроби зробити й більш дороге авто. Приклад такого успіху – «Лада-Пріора». Це спільна робота російських та італійських дизайнерів» - розповідає Сладковський.
«Це авто попри помірну ціну є досить зручним і симпатичним. Зручність у керуванні забезпечують системи регулювання та гідропідсилення керма. Поруч із цим авто обладнане системою ABS. Просторий салон теж натякає на солідність машини. Тут і кондиціонер, й передні електричні склопідіймачі, й подушка безпеки водія» - додають в авто центрі «Вік-Експо».
Ще одним непоганим рішенням на ринку бюджетних авто є продукція державного китайського підприємства Chery – запевняє  начальник з продажу Павло Сладковський.
«Разом із невисокою ціною і прекрасною комплектацію завод «Chery» дає 3-річну гарантію на свою продукцію або на 100 тисяч кілометрів пробігу. Сумніватись у витривалості китайських машин не варто. Українські таксисти уже давно оцінили її – минулого року модель «Chery» Amulet найчастіше поповнювала таксопарки» - каже Сладковський.
Довідково:
Автоцентр «Вік-Експо» - офіційний дилер ВАЗ та Chery. Адреса - Рівне, вул. Пухова, 85. Тел (0362) 69-00-03, (067) 756 97 34
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Вікінг Показати IP 2 Березня 2010 21:57
То вже треба було сказати скільки коштуватиме авто. А то знижка у 5 тис. ще нічого не дає. Мене ця реклама не переконала
Snap_x Показати IP 6 Березня 2010 01:45
Підозріло, що вартість авто не вказана. Вони напевно, як завжди, декілька тижнів до акції ціну підняли, а потім скинули і в них тепер МЕГА знижка )))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus