USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Автотроща у Рівному за участю 26 авто. Подробиці ДТП

2 Січня 2018 21:45
У Рівному сталася автотроща, унаслідок якої - 26 розбитих авто і двоє постраждалих. Водій легковика не впорався з керуванням, зніс 15 метрів бетонного паркану і пошкодив десятки припаркованих авто. Сам водій і один із його пасажирів у лікарні. За словами одного із постраждалих - водій нібито таксист.

Про це йдеться у сюжеті програми ТСН.19:30.

Масштабна аварія сталася після опівночі, коли водія викинуло з дороги просто на парковку. Він не впорався з керуванням на повороті. Вилетів на бордюр та на повній швидкості зніс паркан стоянки. Уламки розлетілися врізнобіч.

"Пошкоджено п'ять транспортних засобів вздовж паркану. Крім того, уламки бетонного паркану пошкодили ще 20 автомобілів, які були припарковані неподалік", - говорить речниця ГУ Нацполіції в Рівненській області Марія Юстицька.

27-річний водій зазнав важкої травми голови і зараз у нейрохірургії.

"Прооперований. Зараз він перебуває на апараті штучного дихання. Зі слів чергової зміни, у всіх них був запах алкоголю з рота", - говорить заступник головного лікаря Рівненської міської лікарні Ігор Дундюк.

Із трьох пасажирів у лікарні лише один - Олексій Іллюк. У нього закритий перелом плеча, його друзі оговтуються від пережитого вдома. Чоловік переконує, що водія бачив уперше в житті.

"Це знайомий викликав таксі. Швидкість у нього дуже висока була. Зі мною друг праворуч сидів, він йому кричав: "Куди ти так летиш?!". Потім удар і все – нічого не пам'ятаю", - каже потерпілий Олексій Іллюк.

Але слідчі кажуть - ні шашечок, ні номерів служб на авто не було. Тому зараз з'ясовують, де насправді працює водій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Злий Показати IP 3 Січня 2018 04:29
Не Олексій , а Олександр іллюк з Луцька
Петручіо Показати IP 3 Січня 2018 09:08
Саша попав на бабло, ла ла ла
Марина Показати IP 3 Січня 2018 11:36
Послугами таксі користуюсь дуже рідко, але завжди попереджаю водія що боюсь з чужими дядями швидко їхати ( про всяк випадок )) та розказую що сама за кермом десяток років. Спрацьовує 100%. Але їх хамське поводження на дорозі зашкалює. Хтось остерігається єврономерів, а я таксистів та знака туфельки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus