USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Рівному народилися левенята

26 Січня 2010 09:30
У зоопарку в Рівному - поповнення, на світ з\'явилися троє левенят Саїд, Кора і Лора. Коли дитинчата підростуть, їх продадуть або обміняють на інших тварин.
У Рівненському зоопарку народилося троє африканських левенят. Дитинчат назвали Саїд, Кора і Лора. Вони жваві та грайливі, вагу набирають швидко, кожен – вже понад шість кіло.
На період холодної пори року левенят поселили в теплому приміщенні, по сусідству зі зміями, рибами та павуками, – повідомляє ТСН.
У майбутньому маленьких левів планують або продати, або ж обміняти на інших тварин. Вартість одного хижака становить близько десяти тисяч доларів. Вирощувати своє потомство працівники зоопарку планують і далі.
«Є перспективи на відтворення цих тварин, - розповів завідувач відділу хижих тварин рівненського зоопарку Андрій Трохимчук. За його словами, в зоопарку ще мешкають молодий активний самець і дві самиці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus