USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.95

У «Свої новини» можна додавати фото і відео

25 Травня 2010 15:34
Ресурс «Свої новини» на «ВН» технічно вдосконалився: відтепер сюди користувачі зможуть додавати фото й відео.

Як повідомляли «ВН» раніше, стрічка «Своїх новин» була створена для того, кому набридло засилля офіційних повідомлень у стрічках новин, або ж для тих, хто, знайшовши цікаву інформацію в Інтернеті, чи маючи власні оригінальні міркування на будь-яку тему, не проти ними поділитися з іншими.

Додавати «свої новини» може будь-який зареєстрований користувач «ВН», скориставшись пунктом «випадаючого меню» «Додавання Своєї новини», що біля імені користувача.

Звертаємо увагу, що поки що у повідомлення стрічки «Своїх новин» можна додавати лише відео з ресурсу Youtube
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
irysia Показати IP 26 Травня 2010 19:22
Додавати «свої новини» може будь-який зареєстрований користувач «ВН», скориставшись пунктом «випадаючого меню» «Додавання Своєї новини», що біля імені користувача. я зареєстрована. але додати новини не виходить. немає «випадаючого меню» , а тим паче «Додавання Своєї новини», що біля імені користувача - якого теж немає. в чому справа? з повагою, irysia. ви маєте мій е-мейл, тож прошу написати туди. дякую
Юрій Ричук до irysia Показати IP 26 Травня 2010 20:32
Це проблема з Укр.нетом. Тому, по суті, ви незареєстровані, тому й не можете лишати повідомлення. Ми активуємо вас на "ВН" "вручну", але прошу зателефонувати на номер 050 153 31 81 або 097 332 30 49. Дякую і вибачайте за незручності

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus