USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У волинському місті визначили найкраще оформлені заклади. ПЕРЕЛІК

30 Липня 2013 11:36
Переможців конкурсу на святкове оформлення закладів торгівлі, послуг, ресторанного господарства у Володимирі-Волинському.

Про це повідомили у відділі з питань внутрішньої політики Володимир-Волинського міськвиконкому.

Врахувавши пропозиції конкурсної комісії, розпорядженням міського голови від 26.07.2013 року №204 визначили переможців конкурсу на святкове оформлення закладів торгівлі, послуг, ресторанного господарства.

Перше місце зайняв готельний комплекс «Волинь» (директор Тягунова А.А.), друге місце між собою розділили магазин «Галантерея» (підприємець Коряковська А.А.) та магазин «ОК» (підприємці Омелянюк Т.П. та Попова М.С.), на третьому місці - магазини «Віка» (підприємець Єщук Н.Є.) та «Саванна» (підприємець Ревіна Н.П.).

Крім того, за участь у Конкурсі подяками міського голови відзначили магазини «Презент» (підприємець Столярчук І.О.) та «Клеопатра» (підприємець Нестеряк Г.В.), аптека №4 ТзОВ «Волиньфарм» (по вулиці Кн.Василька) (завідуючий Павлось Л.П.), магазин «Заграва» (підприємець Касьянова Л.Й.)

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus