USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У боротьбі за власний спокій лучани програли місцевому бізнесу

14 Серпня 2015 14:43
Тихе життя лучан, які мешкають на вулиці Винниченка, перетворилося на постійний неспокій та недоспані ночі через гамір у нічних закладах під їхніми вікнами. Численні скарги та десятки листів у всі можливі інстанції не дали результату. Лучани кажуть, що «кришує» бізнес місцева влада.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що під час будівництва торгового центру «Буратіно» неодноразово були нарікання лучан на порушення будівельних норм. На цьому проблеми містян не завершилися. Невдовзі перед їхніми вікнами відкрили пивний бар «Карабас-Барабас». З того часу про спокій мешканці вулиці Винниченка забули: крики, співи, бійки.

Ще торік мер Луцька звернення городян щодо роботи закладу відпочинку назвав піаром. Варто зауважити, що «Карабас-Барабас» знаходиться в ТЦ «Буратіно», співзасновником якого є Володимир Романюк - син чинного градоначальника Миколи Романюка.

Аби мешканцям будинку 25, що на вулиці Винниченка в Луцьку повірили, вони показали відео, як під їхніми вікнами до ранку «відпочивають» відвідувачі пивного бару «Карабас-Барабас».

ЧИТАТИ ЩЕ: НІЧНИЙ «БЛОКБАСТЕР» В ЦЕНТРІ ЛУЦЬКА. ВІДЕО

Мешканець цього Петро Пінчук розповів ІА Волинські Новини, що люди зневірилися й готують звернення до всіх лучан.

«Під час засідання виконкому, коли затверджували графіки роботи цих закладів, то я розчарувався геть в усьому. Романюк створив у місті такий собі корупційний клан. Адже ми півтора року зверталися кругом, де тільки можна, а на виконкомі кажуть, що звернень з приводу Карабаса-Барабаса не було. З цього приводу мер все переводить у політику, весь час говорить, що це політичне замовлення, піар. Але до чого тут політика? Ми до 3-ї години ночі не можемо спати. Особисто для мене – це негідна людина! І я йому це можу в очі сказати. Бо мати такі статки й примножувати їх на здоров’ї лучан – не по-людськи. Робили там заміри шуму, але міряли звук біля входу в торговий центр, а не біля пивнухи. Втім, я добився чесного аналізу, й він показав, що всі допустимі норми там порушено. Попри це, заклад далі собі успішно працює. А ще там було таке, що наркоту продавали, втрутився Романюк, і все «зам'яли». А ті, хто продавав – бармен і його жінка - втекли в Одесу.

Ми вже не знаємо, що нам далі робити. Тому просто напишемо велику статтю-звернення від мешканців до всіх лучан і будемо просити різні ЗМІ опублікувати її, аби думали за кого голосувати в жовтні», - говорить пан Петро.

ІА Волинські Новини раніше повідомляло, що Луцький міський голова Микола Романюк не хоче більше говорити про «Карабас-Барабас».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
міміно Показати IP 14 Серпня 2015 15:13
знову карабас піднімають. конкуренти романюка на вибори працюють. тільки от половина скаржників на роботу карабасу і не живуть напроти нього. а всі звинувачення мають бути обгрунтовані. а тоо кажуть, що там наркоту продавали, а де факти? є якісь затримані. так можна сказати, що й пан пінчук торгує маковою соломкою вирощеною на своєму городі
Аксель Фоулі Показати IP 14 Серпня 2015 15:18
Та хай готують хоч десять звернень. Народ бачить, що Романюк для міста зробив багато. Ремонтуються дороги, збільшується кількість міст у садочках, місто розвивається. Просто окремим політичним структурам напередодні треба рейтинг набивати собі, от і використовують народ у своїх іграх
Анонім до Аксель Фоулі Показати IP 14 Серпня 2015 21:45
А ще збільшується кількість дітей в цих садках, кількість їх вихователів, і взагалі кількість всього-всього навколо. А ви в Луцьку часом буваєте?
678 до Аксель Фоулі Показати IP 15 Серпня 2015 09:16
Та гнати геть з міста того комуняку Романюка
Анонім Показати IP 14 Серпня 2015 15:27
Перекрийте вулицю на паро годин і тоді буде реакція
Лучанин Показати IP 14 Серпня 2015 15:37
Ви знаєте, нарікання, мабуть, небезпідставні. Деякий час доводилося щонеділі в ранковий час іти мимо цього "буратіно" і було гидко від блювоти на тротуарі, даруйте. Якщо є гроші торгувати пивом, чи чимось там ще, то знайдіть гроші, щоб оплатити роботу прибиральниць. Це не для рейтингу чи антирейтингу. Просто, дістало!
Там живу до Лучанин Показати IP 14 Серпня 2015 16:49
А біля якого закладу немає такого!!??Так працюють всі заклади і нічого.А вот цей так і ріже очі ВН.Чи просто за чорний піар дорого платять!!?Чи може в друк не пустите коментар.Вам же так краще.
Лучанин до Там живу Показати IP 14 Серпня 2015 18:20
Люди добрі! Про що ви? Як працюють заклади і які? Так це ж центр міста! То треба тримати марку, а не жити в бруді. За що платять, який піар? Я говорю не за робочі дні біля "буратіно", а саме за неділю - вихідний день. Там проходять туристи, гості нашого міста, іноземці. Сумно.
567 до Там живу Показати IP 15 Серпня 2015 09:17
Іншим не можна працювати після 23
Ботік Показати IP 14 Серпня 2015 16:17
Як корабль назвеш так і він і попливе! Неймовірний факт - назва говорить сама за себе. Карабас-Барабас - головний антагоніст казки «Золотий ключик, або Пригоди Буратіно». Був також відомий під таким прізвиськом, як "сенйор Карабас-Барабас (найближчий друг Тарабарського короля) " . Фінал казки розставив всіх персонажів на свої місця!
тортіла Показати IP 14 Серпня 2015 17:07
колись на тому місці було радянське буратіно,потім за давніх давен воно стало притоном наркоманів та алкашів то це було нормально і Петі Пінчуку не заважало.Спитайте Петюню скільки він утримує мзди за такі інтервю
мальвіна Показати IP 14 Серпня 2015 17:42
і я ходжу на роботу щоранку мимо Буратіно. Ніякого сміття я там не бачила. Ніколи. Це точно - вибори. Не смішіть людей.
Аліна Показати IP 14 Серпня 2015 22:18
Хто не вірить може вийти на нічне патрулювання до Карабаса. А тоді пишіть коменти із побаченого, а не надуманого!
Хлоп Показати IP 14 Серпня 2015 22:42
ВН, треба вам взяти на утримання пана Пінчука. Дуже цінний кадр. Ви обов'язково доставайте з рукава цього джокера по п'ятницях.
день Показати IP 15 Серпня 2015 15:16
Цікаво! Простий мешканець Луцька, пенсіонер, мешкає в квартирі навпроти Карабасу знає, що там відбувається, ніби він там кожен день буває і має звязки з персоналом, що може так чітко розповідати про наркоту. Шановні журналісти, а чи то не ваших рук фантазія, бо чули дзвін, але не знаєте де він???? То може покажіть на м цього пана, який так страждає від цього закладу, що немає сили спати. Ну як не може, то хай піде в КБ і поговорить, шоб йому і всім незадоволеним поставили шумоізолюючі пластикові вікна. І все! Питання вирішено. Ви нічого не чуєте, заклад працює, всі задоволені. І ви тепло зберігаєте пане Пінчук! Просто цейви не шукаєте виходу, а як базарна баба потртндіти можете
Дуремар до день Показати IP 16 Серпня 2015 10:43
Пявки на язик! Щоб не марив шумоізолюючими пластиковими вікнами.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus