USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Україна тепер має кириличний домен «.укр»

2 Березня 2013 14:02
Україна отримала в інтернеті кириличний домен «.укр».

Про це повідомляє інтернет-видання «РБК».

Так, рішення про домен для України прийняли під час засідання ради директорів міжнародної корпорації ICANN, що займається розподілом нових доменних імен. Після схвалення рішення міністерством торгівлі США домен делегують компанії «Український мережевий інформаційний центр» для адміністрування.

Як повідомив генеральний директор Українського мережевого інформаційного центру Юрій Гончарук, реєстрація адрес в домені може початися влітку цього року. За його оцінкою, в зоні «.укр» з'явиться близько 200 тисяч доменів. ICANN закріпила за Україною кириличний домен «.укр» в березні 2011. Заявку на нього Український мережевий інформаційний центр подав ще у 2009.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus