USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Українське місто випередило Валенсію та Будапешт

30 Червня 2013 15:34
Львів очолює ТОП-10 європейських міст, які варто відвідати цього літа,— інформують Туристичні новини з посиланням на Reuters.


Так, на сайті міжнародного інформагентства Reuters опублікували ТОП-10 міст Європи, які радять відвідати влітку цього року. Цей список очолив Львів, обійшовши, зокрема, Гамбург, Вільнюс, Валенсію та Будапешт.

Опублікований на Reuters ТОП-10 європейських міст сформували редактори та члени спільноти порталу подорожей VirtualTourist (www.virtualtourist.com). На сайті зазначають, що Львів, першою чергою, заслуговує на те, аби очолити цей список.

«Львів, - місто у Західній Україні, яке стало сучасним діловим центром, за одностайним рішенням членів VirtualTourist є лідером серед європейських міст, які варто побачити. Головні видатні місця Львова знаходяться на неймовірно компактній центральній площі, що робить місто ідеальним для прогулянок у вікенд. Починати варто з площі Ринок, самого центру міста, оточеного майже 50 унікальними архітектурними пам'ятками, особливої уваги з яких заслуговує палац Корнякта епохи Відродження. Відвідувачі не можуть пропустити Львівський оперний театр, скарб у стилі неоренесансу, який можна порівняти з оперними театрами Парижа і Відня», - йдеться у публікації Reuters.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Волиняка Показати IP 30 Червня 2013 16:12
Ну - загнули, я машину минулого літа в в районі арсеналу поставив - шмат штукатурки на даху знайшов, пішли з гостями з німеччини на Високий замок - очі ніде було подіти - стільки сміття, пляшок і упаковок з презервативів під ногами валяється. Ні у Варшаві, ні в Гамбургу, ні у Відні - такого не бачив... Приїжджайте гості дорогії... А ми - до вас поїдемо, порядку навчатися...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus