USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Українські фанати закидали російську збірну цукерками Roshen. ВІДЕО

19 Серпня 2013 14:39
Протест проти торгових «воєн» між Україною і Росією відбувся у суботу, 17 серпня, на баскетбольному матчі збірних юніорів України та Росії U16 у Києві. Українські фанати закидали російську збірну цукерками Roshen, - інформує UN.


У мережі з'явилося відео, на якому активісти вибігають на поле в будьонівках з написом «митниця», а потім розкидають по полю шоколадні цукерки українського виробництва. Фани розтягнули банер «Roshen краще горілки».
Акція тривала лише кілька секунд, після чого хлопці втекли з поля. Трьох учасників акції затримали, а охоронцям довелося збирати розкидані цукерки.
Збірна України в матчі здобула перемогу з рахунком 77:69.

Напередодні прем'єри України і Росії Микола Азаров і Дмитро Медведєв заявили, що про торгову війну в нинішній ситуації не може бути й мови, і окремо наголосили, що «спекуляції навколо того, що ускладнення пов'язані з інтеграційними процесами двох країн, безпідставні».

Своєю чергою, віце-прем'єр-міністр Юрій Бойко повідомив, що більшість питань щодо пропуску залізничним транспортом українських товарів на територію РФ будуть вирішені найближчим часом.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Факт Показати IP 19 Серпня 2013 18:28
Я вже перестав купувати АВК, Конті 3-и роки тому. Намагаюсь віддавати гроші проукраїнським міліонерам. Піти на ринок, а не в супермаркет - це допомогти один одному.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus