USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

«Український грип» перетворює людські легені на вугілля

16 Листопада 2009 14:49
Британські вчені вивчають штам свинячого грипу, відповідальний за спалах респіраторних захворювань в Україні, щоб визначити, чи відбулася мутація вірусу, – інформують «Волинські новини».
Всього в країні від аденовірусної інфекції за останній час померли 189 осіб, і понад мільйон осіб заразилися – передає Gazeta.ua.
Деякі медики співвідносять симптоми нинішнього захворювання з тими, що виявлялися у жертв іспанки, яка призвела до загибелі мільйонів людей після Першої світової війни.
Один з лікарів на Західній Україні так описав страшні прояви вірусу: «Ми провели розтин двох жертв, і виявили, що їх легені чорні як вугілля. Вони виглядають так, ніби вони згоріли. Це жахливо».
Головний лікар Львівської лікарні швидкої допомоги Мирон Борисевич визначив діагноз як вірусна пневмонія. «Ми не віримо, що це свинячий грип H1N1. Але ми не знаємо, що це за пневмонія», - додав він.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Дядечко Показати IP 16 Листопада 2009 15:07
А нагнітання паніки перетворює мозок на драглі.
Юка Показати IP 16 Листопада 2009 15:12
чума 21-го століття! ніхто не знає що це і чим його лікувати. а люди продовжують помирати
Василь Васильович Показати IP 16 Листопада 2009 15:53
to Юка: я знаю що це таке, і як його лікувать. - В Україну занесли невідому хворобу. Симптоматика: дибілізм, заторможенність, паніка, массове одягання шарфів на ї*альнік, намордніків на писок, психоз при чуєнні звуків кашлю, віра в Великих Магів-Целителів які літають на вертольотах і розбризкують чарівні, мега-убер-супер еффективні ліки від Свинячого Грипу АH1N1. Анамнез: хвороба починається при прослуховуванні, перегляді ЗМІ, спілкування з уже зараженими представниками людської раси, починається паніка, массове скуповання усіх ліків в аптеках, пох*й від чього, главне купити (особливо массово почали рокуповувати давно вже застоявшіся на складі аптеки препарати типу "пурген", массове поїдання часнику та цибулі (і заробляння різного типу гастритів) і росповсюдження чуток по типу "іспорчений телефон" (тіпа в мене захворів друг свата брата сестри мого батька по маминій лінії, температура - лопає градуснік, очі вилазять з орбіт, відпадають ноги, вуха скручуються в трубочку, руки вигинаються на другу сторону, тіло приймає колір гнилого банану, хоча насправді тіп кашляє бо курить дох*я).
OrestN Показати IP 16 Листопада 2009 17:38
а нас совєтські агітатори з гордістю перерконували, що лєнінська наука перемогла усі хвороби, а у 1980 році мав наступити сіцільний корунізм..
Кицька Показати IP 16 Листопада 2009 18:43
Паніки дійсно забагато, і Василь Васмльович правий, але не зовсім. Бо все ж таки молоді, здорові люди від чогось помирають....( Що це насправді таке ніхто не каже чи це пневмонія чи грип.....
Семен Семенович Показати IP 16 Листопада 2009 20:27
До Кицька: Ви бачили тих "молодих здорових людей" що померли? Ви знаєте які у них хвороби чи вади були? Вірус вржажає в першу чергу людей з слабким імунітетом, а у "молодих здорових" він нормальний! Та і під "молодими здоровими" можна розуміти наркоманів, пияків, бомжів і т.п. віком 25-35 років...
seal Показати IP 17 Листопада 2009 00:20
Це називається - підкинемо дровішок на згасаюче вогнище паніки. Цілком згідний з Дядечком і Василем Васильовичем. Не беріть дурного в голову і тяжкого в руки. Здоров'я всім міцного.
Дмитро Тимощук Показати IP 17 Листопада 2009 12:13
Тернопіль вже перестав бути файним містом. Туризм там довго не відновиться через панічні страхи
Куратор Показати IP 17 Листопада 2009 12:37
А чому розтин лише двох? Якщо ніхто незнає, що таке косить наших людей, то треба проводити масові дослідження. Щось тут не так. А представник ВООЗ, який був у Львові (по ТБ показували) на таке зауваження "про чорні легені" чомусь лише посміхнувся. Певно є щось таке про що нам знати не дано...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus