USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Українці стають імпотентами через лінощі

25 Липня 2010 12:28
За даними досліджень, більша частина українських чоловіків після 45 років має проблеми зі здоров'ям, які призводять до імпотенції, але відмовляється лікуватися.
У понад половини чоловічого населення України після 45 років спостерігаються ознаки збільшення передміхурової залози, при цьому чоловіки категорично відмовляються від профілактичних відвідувань уролога та системного лікування. Наслідком цього являється імпотенція. Про це свідчать дані досліджень, оприлюднених компанією «Берлін-Хемі АГ», - повідомила 24 липня ТСН.

«За даними низки досліджень, негативні зміни в структурі та функціях передміхурової залози спостерігаються вже в 8% 30-річних чоловіків, а у віці 40-50 років трапляються в 40%. Приблизно у чверті від загальної кількості пацієнтів, які звернулися до фахівців-урологів, діагностують запалення передміхурової залози. На тлі частого діагностування запальних процесів, доброякісного збільшення простати спостерігається стрімке зростання онкології, перероджень тканин залози і поява вже злоякісних утворень», - зазначається в документі.
Дослідження показало, що головна причина - у відсутності в чоловіків звички консультуватися з лікарями, які спеціалізуються на так званих «чоловічих» захворюваннях, що дало б можливість б діагностувати проблеми на ранніх стадіях.
«Сучасні українські чоловіки без належної уваги ставляться до свого здоров'я. Але ж захворюванню завжди легше запобігти або локалізувати на самому початку розвитку, мінімізувавши тим самим ризики появи раку передміхурової залози», - зазначається в прес-релізі компанії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
ЛітРедактор Показати IP 25 Липня 2010 15:41
Бо вже геть їм ЛІНЬ ширинку розстебнути!!))) Хіба тільки, щоб помочитися)))
Олександр Показати IP 26 Липня 2010 09:54
Я вважаю, що чоловіків, котрі мають нещастя проживати в Україні, так задовбують злидні, "каструє" алкоголь і вимотує повсякденна боротьба за виживання, що їм надто часто буває не до сексу, а це шкодить простаті. І знову ж таки бідність є причиною того, що мужчини не звертаються до лікарів: медицина нині занадто дорога для більшої частини населення. Тож СЛАВА УКРАЇНІ!
Генштаб до Олександр Показати IP 26 Липня 2010 11:00
ГЕРОЯМ СЛАВА!
Бувший імпотент Показати IP 26 Липня 2010 11:17
Ходіть у спортзал, купайтесь у Стирю, не пийте пиво та все буде добре! А медицина буває різна.
декорист Показати IP 28 Липня 2010 00:34
В Стирю покупаєшся не з проблемою імпотенції підеш, а з букетом алих роз
флорист Показати IP 28 Липня 2010 15:21
провірено на собі?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus