USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Укрпошта» подарувала волинському місту ювілейні конверти

29 Липня 2013 09:38
Ювілейний конверт із зображенням Успенського собору, що у Володимир-Волинському півмільйонним тиражем випустила «Укрпошта».

Такий подарунок волинянам - з нагоди відзначення 1025-річчя Володимир-Волинського, - повідомляють у прес-службі ОДА.

«Ця пам’ятка сакральної архітектури вибрана невипадково, адже Володимир-Волинська єпархія одна з найдревніших. На марці, а це - робота фотохудожника Тетяни Несторової - зображені дзвіниця і Мстиславів храм», - зазначають у повідомленні.

Для спецпогашення ювілейного конверта виготовлено спеціальний календарний штемпель. Право першого погашення начальник поштового зв’язку №2 Алла Барабаш та її заступник Лідія Матвійчук надали міському голові Петру Саганюку, якого запросили поставити перший відбиток пам'ятного календарного штемпеля разом із особистим підписом на ювілейний конверт, який буде зберігатися в історичному музеї.

Конверт зі спецпогашенням можна надіслати як звичайний, але найбільше він зацікавить колекціонерів та шанувальників історії рідного краю. Коштує він 2 гивні 30 копійок.

Придбати конверт і погасити його відбитком святкового штемпеля «1025 років місту Володимиру-Волинському» на «Володимирському узвозі» могли усі охочі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus