USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.90

Унікальну виставку авто представлять на автомотофесті під Луцьком

3 Жовтня 2013 18:07
Авто-мото фестиваль «АutoWESTern2013» відбуватиметься упродовж двох днів поблизу Луцька.
Регіональний захід розпочнеться 5 жовтня в селі Дачне й триватиме 6 жовтня в селі Крупа Луцького району, на території місцевого аеропорту.
Зі слів організаторів фесту, раніше організований фестиваль «Авто-Луцьк» вперше представлять у такому широкому форматі, що об’єднає автомобільні інтереси всього Західного регіону в цілому.
Метою фестивалю є ознайомлення населення Західного регіону України з сучасним авто-ринком і ринком супутніх товарів та послуг.
Фестиваль передбачає велику виставку сучасних автовиробників, виставку ретро-автомобілів, тюнінгованих автомобілів і авт із аерографією; виставку виробників супутніх товарів; авто змагання (фішкою змагання стануть заїзди на чверть милі – драгрейсинг), мото змагання, змагання авто майстерень, визначення переможців у низці номінацій, картинг–змагання і, безумовно, насичену шоу-програму на два дні.

Заходи:
5 жовтня о 13.00 по проспекту Волі (біля пам'ятника Т. Г. Шевченку) - проїзд автоколони учасників по маршруту №15;
5 жовтня о 15.00 в селі Дачне на автотреку – «speedway»;
6 жовтня о 12.00 на злітній смузі аеропорту села Крупи - драг-рейсінг, розважальна програма, концерт, виставка, конкурси, частування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus