USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В молодості я дарував квіти жінці. ВІДЕОісторія про непідробне

8 Листопада 2013 15:15
Музичний кліп Freddy Marx Street, що змушує повірити в щирість сімейних цінностей, презентували у Львові.
«Відео, яке варто побачити», - так позиціонують кліп музиканти.
Так, 6 листопада у Львові, у клубі Pіcasso, відбулася презентація кліпу Freddy Marx Street, який набув гучного розголосу ще до його офіційного релізу.


Нагадаємо, музиканти відвідували Луцьк цієї весни. Керівнику проекту Максу центр Волині запам'ятався як місто секонд-хендів і молоді, яка не втомилась жити.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЛУЦЬК – МІСТО СЕКОНД-ХЕНДІВ І МОЛОДІ, ЯКА НЕ ВТОМИЛАСЬ ЖИТИ.ІНТЕРВ'Ю

Несподіване і в той же час настільки довгоочікуване відео на пісню «Raining Hard» стало першою «ластівкою» у новому соціальному проекті Всеукраїнського Благодійного Фонду «Серце до Серця». У цей проект фонду увійде серія відео-робіт, які змушують замислитися над важливими суспільними темами.

Відео «Raining Hard» - це не просто кліп, не просто один з мільйонів атакуючих з блакитних екранів пластмасово-силіконових роликів. Це щось істотно більше і значніше за своїм змістом. У чотири хвилини вдалося помістити яскраву і неймовірно зворушливу історію про життя двох реальних людей , яким вдалося крізь багато років пронести справжні, непідробні сімейні цінності, - кажуть музиканти.

«Зі знімальною командою ми вирушили до цих людей в село, де вони живуть. Протягом двох днів ми спілкувалися, допомагали по господарству. А коли знімальна група роз'їжджалася, один учасник сказав, що за ці два дні дізнався більше, ніж за все попереднє життя» - коментує Макс, лідер музичного проекту Freddy Marx Street.

Пліч-о-пліч, сивим волоском до вкритого глибокими зморшками обличчя люблячої людини, ця сімейна пара не просто разом пройшла вогонь і воду - вони прожили одне повноцінне життя на двох. У сучасному світі, де, здавалося б, вже давно всім правлять гроші і вигода, замасковані під красиві слова «любов», «дружба» і «повага», ці двоє літніх людей - немов оазис серед Сахари - неймовірна концентрація непідробного, щирого, справжнього.

Своєю чергою, відомі та заслужні музиканти прокоменували роботу Freddy Marx Street. Так, французький кінорежисер, володар Золотої пальмової гілки Канського кінофестивалю 2010 Серж Аведікян зазначив: «Це досить м'яко і красиво. Вітаю музиканта!».
А Дмитро Шуров, відомий музичним гурманам більше як PIANOBOY зазначив: «Гарна музика, пісня зроблена зі смаком. Цікаво подивитися, що буде далі».

Довідка
На рахунку колективу Freddy Marx Street - сотні концертів у різних країнах світу, визнання відеороботи «My Life's Changed» найбільш зачаровує дебютом серед незалежних музикантів (США, 2011), вихід у фінал всесвітнього конкурсу від Abby Road Studio з композицією «Sorry» (Великобританія, 2013), перемога на фестивалі SPAM (Польща, 2013) і в конкурсній програмі популярного фестивалю FAMA (Польща, 2013).
Музичний проект Freddy Marx Street - це електричний струм під акустичну гітару. Його емоції і голос настільки чесні, що ріжуть, немов скло. Він - солдат, що бореться за мрію. У його історіях - сам слухач пісень. Одного разу «простромивши» своєю творчістю розум «жертви», він неодмінно залишить там згусток своєї свободолюбімой енергії, - пишуть про проект в мережі.
Додаткова інформація про проект - www.freddymarxstreet.com




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus