USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

В Україні хочуть легалізувати самогоноваріння

29 Липня 2011 09:38
У Верховній Раді зареєстрований законопроект, в якому пропонують дозволити самогоноваріння в особистих цілях, оскільки боротися з цим явищем - марно.

До того ж, ця заборона обмежує права громадян України - пише Дело.

У Верховній Раді пропонують виключити з кодексу про адміністративні правопорушення норму, яка передбачає адміністративну відповідальність за самогоноваріння в особистих цілях.

З відповідною законодавчою ініціативою виступив регіонал Олег Надоша.

У поясненнях до законопроекту депутат зазначає, що, незважаючи на існуючу заборону, самогоноваріння існує, і будь-які спроби зупинити цю діяльність були марними.

«Якщо людина виключно для себе виготовляє з продуктів своєї праці алкогольні напої, то це його право, яке обмежувати держава не повинно. Людина може і повинна користуватися плодами своєї праці для задоволення особистих потреб», - вважає Надоша.

На думку депутата, підтримка законопроекту дозволить уникнути зайвого втручання в особисте життя громадянина України.

«Держава повинна визнавати людину як розумну, вільну істоту, яка здатна самостійно вирішувати, що добре, а що - погано. Тобто, в цьому випадку діє презумпція свободи людини, визнання самостійності, автономності, незалежності її поведінки у сфері особистого життя від волі держави».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
DIMON Показати IP 29 Липня 2011 10:44
Дід гнав! батько гнав! я жену! і син гнати буде!!!!!!!!!!
Дурдом Показати IP 29 Липня 2011 23:24
Я в шоці. Боротися сарно, тоді давайте допоможемо. Люди кого ми обираємо. Шпновні депутати а Ви не пробували В Кримінальний Кодекс з Адміністративного боротьбу з самогоноварінням перенести, попробуйте і боротися легше буде. Звичайно при адміністративному, штрафів на копійки ніхто не боїтьбся, але це не виправдання для народу що треба скасувати відповідальність взагалі. Поїдьте всі разом до Лукашенка та наберіться трошки досвіду як з такими явищами боротись. А то сьогодні легалізуєм самогоноваріння бо не можем подолати, а завтра черга дійде до проституції, наркоманії, і.т.д. НЕ дурійте вже остаточно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus