USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

В Україні обмежать показ телевікторин

22 Грудня 2010 10:57
Верховна Рада має намір обмежити трансляцію на телебаченні платних інтерактивних вікторин.

За прийняття в першому читанні проекту закону номер 4510 проголосували 253 депутати при мінімально необхідних 226, - повідомив 22 грудня Кореспондент.

Зокрема, цим законопроектом такі інтерактивні вікторини пропонується транслювати тільки на каналах з обмеженим доступом.

А під час їх трансляції має бути присутня попереджувальна інформація про умови участі та плату за дзвінки. Вона повинна займати 20% площі екрана.

Попереджувальна інформація повинна надаватися глядачеві у вигляді тексту або звукового супроводу з інтервалом у 5 хвилин.

Нагадаємо,раніше член фракції БЮТ Олена Кондратюк пояснювала потребу внесення таких змін.

"Мова йшла про те, щоб заборонити "лохотрони" на телебаченні", - казала вона. "Це так звані вікторини, які пропонують відгадати, скажімо, слово" мама ", і пропонують зателефонувати. Потім тримають людину на телефоні кілька хвилин і таким чином заробляють гроші", - розповіла Кондратюк.

Вона підкреслила, що як правило, "на ці вудки попадаються або неповнолітні, або люди старшого віку".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus