USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В уряді вирішили, як солдатам прати шкарпетки

5 Серпня 2011 12:42
Українські солдати ходитимуть у брудних шкарпетках, проте митимуться з губками

Кабінет міністрів України обмежив витрати миючих засобів для прання шкарпеток в армії.

Зокрема, урядовою постановою було внесено зміну в армійську норму, яка регламентує витрати миючих засобів для прання речей військовослужбовців відповідно до якості води і ступеня забруднення речей, - повідомляє ТСН.

Відтепер солдати української армії повинні прати свої шкарпетки, розраховуючи на миючі засоби для другого ступеня забруднення.

Відповідно до норм збройних сил, перший ступінь забруднення мають речі з коротким терміном експлуатації або які здавалися в прання не більше трьох разів.

Другому ступеню забруднення відповідають речі не затерті і без плям. Третій ступінь забруднення характерний для солдатських речей із затертими місцями, плямами, побутовими забрудненнями.

Нарешті, четверту ступінь забруднення отримують речі з побутовими і виробничими забрудненнями.

Для кожного ступеня забруднення в армії розрахували витрати миючих засобів, причому з урахуванням якості води.

У той же час, цією постановою уряд вирішив видавати солдатам банні губки, чого до цього в армії не було. Згідно з внесеною зміною, для відвідування лазні солдатові видаватимуть по три губки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Віктор Показати IP 5 Серпня 2011 17:21
І хай ще шампуні видають! Особливо для молодих лисих солдат!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus