USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Василь Столяр хоче стати народним депутатом

14 Січня 2011 09:47
Депутат Волинської облради, президент ФК «Волинь», власник компанії «Феміда Інтер» Василь Столяр має намір балотуватися у народні депутати.
Про це він розповів в інтерв’ю журналу «Економ фреш», - пише ВІП .
Василь Столяр зізнався, що депутатом облради почувається «досить комфортно»: «Для мене це не є чимось новим. Зараз я є членом комісії з питань екології та раціонального використання природних ресурсів».
За його словами, бізнесмени йдуть у політику з різних причин. «Хтось іде в політику задля збереження свого бізнесу, а інші – щоб зробити щось корисне для суспільства. Але більшість живуть сьогоднішнім днем. Хочемо в Європу, але ніхто для цього нічого не робить. Нам кортить мати все й одразу, а так не буває», – каже Столяр.
«Планую йти у Верховну Раду – це мої плани на найближче майбутнє», – заявив волинський олігарх.
«Я маю свою газету та інтернет-сайт, який, до речі, є найвідвідуванішим і користується найбільшою популярністю серед усіх нашої області. У планах в мене – телебачення», – заявив Столяр. Адже, з його слів місцеві телеканали – заангажовані та корумповані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 21
kozak Oleg Показати IP 14 Січня 2011 10:14
ЦЕ часом не у його власності Волинські Новини?
Лучанка Показати IP 14 Січня 2011 10:16
З Новим роком Вас! З Василем!
забужан Показати IP 14 Січня 2011 10:23
А Бондар тоді куди?
Олег Показати IP 14 Січня 2011 10:34
я за.... он уже сытый и обеспеченый, не то что те малолетки или старперы, которые нанакушаются никак за счет государства!
VSC до Олег Показати IP 14 Січня 2011 11:40
Денег много не бывает. Эти бизнесюки прут в "Верхову Раду", только для удовлетворения собственный амбиций и пополнения кошельков.
Krasava Показати IP 14 Січня 2011 11:03
Захопив урочища в Гаразджі, де пів Луцька відпочивало - а тепер одні забори - то в планах всю область обнести забором царювати - аби не попирхнувся )))
:) Показати IP 14 Січня 2011 11:45
Успіхів Вам у всіх починаннях!
Senator Показати IP 14 Січня 2011 12:17
Правильно Василю Андрійовичу! Досить в невдаху Бондара вкладати свої кровні.
Масяня Показати IP 14 Січня 2011 13:17
Правильно,-казнократів у владу!!!Основна діяльність Столяра державу обкрадати,-відшкодування ПДВ.
адвокат Показати IP 14 Січня 2011 13:26
Нітрохи не здивований, що Столяр мітить у ВР - там таких 80%. Мається на увазі, з таким примітивним розвитком і відсутністю інтелекту. Він просидів першу каденцію в обласній раді і за чотири роки вимовив одну примітивну і блатну фразу, щопрада, не памятаю, в чию адресу: "... а ви рассказиваєте, по чом в Адесє рубероїд". В Верховній Раді він знайде багатьох побратимів по своєму розвитку і на 90% кримінальному бізнесу. До слова, з участю його бандитсько-кримінальної "феміди" в Різдвяні свята трапився цікавий інцидент. В Луцьку на вулиці Шопена лучанин -київський студент зі своєю подругою, львівською студенткою - трохи порушили правила дорожнього руху (не розминулись - з ким не буває!?). З автомобіля з надписом (Безпека руху" вилізли три пяні дебіли і почали виховувати хлопця - розбили губу і бючи з пяну пудовими кулаками по капоту, пошкодили автомобіль. Як згодом зясувалось, так "стежать" за безпекою руху "ребята" з "феміди". Є прізвища, номер автомобіля. Можна в тисячний раз зробити висновок, кому волинські менти доручають стежити за безпекою руху. З новим роком вас, Столяре! Підвищуйте свою кваліфікацію і своїх підлеглих! А то й невідомо, на якій мові ви розмовляєте. А що ви за людина, вже стає прояснятись.
D Показати IP 14 Січня 2011 13:53
Хто знає, які саме його сайти і газета? Конкретний урл.
Депутат Показати IP 14 Січня 2011 15:45
Сайт ФК "Волинь" та газета Хроніки Любарта.
Перехожий Показати IP 14 Січня 2011 17:30
Хроніки Любарта-одна назва ,"ХРОНІКИ",щось говорить?
Класний комент з ВІПа Показати IP 14 Січня 2011 18:11
Василь Столяр розповів: «Суттєвим фактом є те, що у теперішньому складі обласної ради залишилося лише 28 депутатів з попереднього, решта – нові обличчя. Є надія, що завдяки цьому ми все ж дочекаємося змін на краще». Тобто Столяр вважає, що його перебування в обласній раді, як депутата, що обирається не вперше зменшує надію на краще? Що таких як він треба не пускати було в обласну раду, а обирати нові обличчя? Самокритично!!!!! Маладец!
))) Показати IP 14 Січня 2011 23:00
Хочет замутить ТВ? ого. Это интересно
Loza Показати IP 15 Січня 2011 09:56
Перехожому: а у вас слово хроніки асоціюється тільки з одним??? Одначе.... Є ще така річ як "Хроніки Нарнії". Мабуть, ця стрічка теж винятково про алкашів...
VSC Показати IP 15 Січня 2011 12:04
Вася, и под чьим флагом попрем в Раду?
Helge Показати IP 15 Січня 2011 13:08
Этот волынский "самородок" не перестает веселить!....) Хочется отметить, интересную закономерность - все, за что он не берется превращается не в золото, как в одной древней легенде, а в говно - что в бизнесе, что в спорте..... Вобщем - типичный местный дешевый понтярщик, бизнес-"паразит" - все "достижения" которого заключаются в периодическом доступе к бюджетной кормушке, когда власть имущим необходимо "замыть" бабло и получить откат, захватить плохо лежащее предприятие и заложить его в банк.... - такие, обычно производят впечатление на провинциальных обделенным кругозором девочек периода полового созревания... Надо отдать должное определенным деловым и личным качествам Столяра - вспомнив про анекдотические случаи отмывания "левого" ПДВ на суммы приближающиеся к миллиарду гривен, ставшие известными широкой общественности благодаря изумленным, даже видавших виды работников налоговых и прокурорских служб Волыни - это не просто "решала" местного уровня, но и вполне целеустремленный, не боящийся риска человек!)))) Его бы энергию, да в нормальное русло!......
KGB Показати IP 15 Січня 2011 13:47
Тепер зрозуміло чому Піщур та Шарпар на збір з Металістом поїхали - денюшка на вибори потрібна, а клуб підсилювати, щоб далі вдало виступати - собі дорожче! :(
Бізнесмен Показати IP 15 Січня 2011 19:57
Дивно, я думав, що Столяра повязали після відвідин житомирським ОМОНом Приватбанку в Луцьку в період виборчої кампанії? Плаче за ним Катеринівка Сарненського району. Там суворий режим для рецидивістів. Я там сидів. До пори жбан воду носить!
Іван Показати IP 16 Січня 2011 12:15
Шацький район - біля озера Світязь - база відпочинку Феміда, палаточне містечко, 36 ділянок під забудову по 8 соток, по новій вулиці Світязька в першому ряді від озера, рятувальна станція в с.Світязь +база відпочинку там же, в селі Ростань майже 120 гектарів кращої землі, вирощування лікувальної ягоди лохини і переправлення її за кордон - приватне підприємство "Флора", до 60 гектарів ставів біля с.Грабово - це не весь послужний список "прихватизації" в Шацьку в пана Столяра - майбутнього депуту ВР...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus