USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Велосипедисти їхатимуть від Степана до Євгена. АФІША

4 Червня 2013 11:50
У рамках фестивалю «Зашків – Земля Героїв», який пройде 14-16 червня на батьківщині полковника Євгена Коновальця, відбудеться грандіозний велопробіг «Від Степана до Євгена». Очолять велопробіг вокалісти гуртів «Ot Vinta» і «Веремій».

Стартують велосипедисти 15 червня, о 10.00 у Львові, під пам’ятником Степану Бандері і рухатимуться до фестивального поля у село Зашків.

Маршрут велопробігу:

Памятник Бандері – вул. Шептицьких - пл. Святого Юра – вул. Устияновича – вул.Бібліотечна – вул. Дорошенка - пр. Свободи - пр.Чорновола – вул. Липинського –
вул. Хмельницького - Великі Грибовичі - Великий Дорошів – Зашків, Садиба Коновальця.


Щоб пробіг був веселим та легким, організатори фестивалю «Зашків» забезпечать два автобуси, у яких кожен велосипедист зможе залишити особисті речі, які паралельно «їхатимуть» у Зашків.

На фестивальному полі учасників пробігу чекатиме обід, а також стоянка з охороною для велосипедів.

Організатори нагадують: не забудьте із собою взяти: шолом, червоно-чорний або синьо-жовтий стяг з держаком вмонтованим у ровер, житло, якщо будеш ночувати, а також настрій, сили та натхнення!

Велосипедистів просять попередньо реєструватись: https://docs.google.com/forms/d/1Y6cHcaEKEVA7VzRrO

Телефон для довідок:
(063) 263-88-28

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus