USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Веселощі, новорічні подарунки та частування: у Луцькому зоопарку – свято. Фоторепортаж

22 Грудня 2019 20:43
22 грудня, діти та дорослі зустріли у зоопарку незвичайного гостя. До них із подарунками завітав сам Святий Миколай. І хоч природа не надто щедра на сніг — було весело.

Традиційне свято, яке є своєрідним завершенням сезону, відбувається в луцькому зоопарку вже вп'яте. Директорка підприємства Людмила Денисенко розповідає, що цьогоріч вперше вагалася, чи варто проводити захід. Однак, враховуючи, що Святий Миколай є покровителем Луцька, все ж вирішили подарувати гарний настрій та розважити діток.

Забава розпочалася із вітальних слів ведучих — веселих ельфів Холлі, Спрайта і Беррі, які познайомилися з дітьми. Після цього вони, разом із Янголятком, влаштували різні забавлянки: водили хороводи, бігали наввипередки, прикрашали «ялинки».
Кульмінацією дійства стала поява Святого Миколая. Головний гість привітав усіх із прийдешніми святами та вислухав побажання дітей. А ще роздав їм новорічні подарунки, які власноруч шила екскурсовод Тетяна Шкірпан. Вона розповідає, що в кожну намагалася вкласти частинку тепла своєї душі. Тож можна сміливо говорити — таких іграшок більше немає ні в кого. Додамо, що кожне свято у зоопарку реалізується силами його працівників. Мабуть ще й тому заходи виходять такими щирими.
Закінчилося свято традиційним частуванням. Адже працівники зоопарку відомі не лише дбайливим ставленням до звірят, але й гостинністю та вмінням готувати духмяний трав'яний чай та куліш.
Директорка зоопарку Людмила Денисенко поділилася планами на 2020 рік. Зокрема, продовжиться соціальний проєкт підприємства — безкоштовний вхід для пенсіонерів щопонеділка (триватиме до 1 березня). Заплановано проведення на весну нового дійства — зустріч перелітних птахів та традиційних, які так люблять відвідувачі. Розвиватиметься і насичення простору інформаційними матеріалами — стендами, плакатами, брошурами. Не обійдеться, звичайно, і без поповнення мешканців зоопарку новими тваринами.

Ми попросили Людмилу Денисенко привітати читачів ІА Волинські Новини з прийдешніми святами. «Зважаючи на те, що Свято Миколая — це завжди очікування неймовірного, хочу побажати, щоб усі вірили у чудеса, сподівалися на них і вони завжди збувалися. А ще — ніколи не переставайте мріяти, адже людина коли мріє — живе!».

Фото Олександра Дурманенка
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus