USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Відомі та знамениті - на Форумі видавців. ФОТО. КОМЕНТАРІ

19 Вересня 2013 10:25
Окрім поетів, видавців та звичайних відвідувачів, ювілейний двадцятий Форум видавців у Львові відвідало чимало відомих персон. Чим тут цікавились Юрій Луценко, Арсеній Яценюк, Олег Ляшко та Антін Мухарський дізнавалися Волинські Новини.
Львівський форум видавців – це особливе місце. Неможливо було не помітити Антіна Мухарського, який у досить оригінальний спосіб презентував книгу «Жлобологія».

ЧИТАТИ ЩЕ: МУХАРСЬКИЙ ПРЕЗЕНТУВАВ КНИГУ ПІД «СИШИШ, СЮДА ІДІ!». ФОТО. ВІДЕО

Також, серед відвідувачів, які в п’ятницю завітали на Форум, був і Юрій Луценко з дружиною. Не дивлячись на те, що сюди він прибув як звичайний відвідувач, Юрій Віталійович згодився дати коментар Волинським Новинам про те, що його привело на Форум. Політик розповів, що намагається не пропускати цю подію ще з першого року її заснування. Цьогоріч приглянув тут собі близько двох десятків нових книг.

«Можливо, я потрапив в такий день, але як мені здається, книг стало набагато більше. І я кажу не тільки про кількість – є дуже багато цікавих, гарних, несподіваних видань», - поділився враженнями від Форуму видавців Юрій Віталійович.

У рамках форуму представила свій роман «Черевички Божої Матері» і письменниця Марія Матіос. Слід зауважити, що робота письменниці викликала чималий ажіотаж серед відомих людей, які відвідали захід. Так, на своїй сторінці у Facebook народний депутат Олег Ляшко подякував авторці за її новий роман, якого, серед інших книг, чекав найбільше:
«Почав читати ще в літаку, книга зачепила за душу з перших літер... Дякую, пані Маріє! :))».

Як розповів Олег Валерійович, на Форумі витратив усі гроші, які брав з собою. Довелося позичати у помічників та просити у продавців знижки.

Також Ляшку дуже сподобалась «Історія Незалежності України» братів Капранових, яку він рекомендував і дорослим, і дітям: «Прекрасна книга, сповнена цікавих фактів. Написана багатою та водночас простою для розуміння мовою».

Днем пізніше, разом з іншими відвідувачами, за тим же твором Марії Матіос та автографом письменниці в черзі стояв лідер «Батьківщини» Арсеній Яценюк. Лише після того, як авторка декілька разів окликнула його, Арсеній Петрович крізь тисняву підійшов до стенду, де відбувалась автограф-сесія Марії Василівни.

Окрім того, Яценюк придбав у 9-річного поета-сироти Максима Білецького, який вже три роки пише вірші про Бога, його книгу, давши двісті гривень за збірку поезій, яка коштувала двадцять п’ять.


Також придбав у народного депутата, колишнього політв’язня Левка Лук’яненка його видання «Сповідь у камері смертника», попрохавши у автора автограф. Книгу самого Яценюка «Банківська таємниця часів Помаранчевої революції» роздавали біля його стенду всім охочим безкоштовно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus