USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Вільний мікрофон» для любителів караоке-поезії. АФІША

9 Жовтня 2013 11:40
Усіх, хто любить читати поезії – власні чи улюблених поетів, чекають 11 жовтня у кав’ярні «Druzi forever». Тут працюватиме «вільний мікрофон», в який декламувати вірші зможуть усі бажаючі. Таку «родзинку» додали до своїх літературних вечорів представники Школи юного писаки від літературного клубу «Запах Сонця».

Зазначимо, що юні літератори зберуться вже вп’яте. Цього разу вечір присвячений двом великим російським жінкам-поетам – Анні Ахматовій та Марині Цвєтаєвій, до таланту яких і досі не вдалося прирівнятися жодній представниці прекрасної статі. До речі, обидві жінки за життя наполягали саме на такому визначенні, неодмінно називаючи себе саме поетами, а не поетесами.

«У програмі заходу, який дістав назву «Два поети. Дві жінки. Дві трагедії», цікаві факти про творчість легендарних поетес, маловідомі подробиці з їхнього життя, знайомство з їх творчістю та багато приємних сюрпризів», − розповів один з організаторів дійства, представник Спілки громадських організацій «Молодіжна Платформа» Роман Перванчук.

Вечір «Два поета. Дві жінки. Дві трагедії» розпочнеться о 19.00.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
агов,журналісти! Показати IP 9 Жовтня 2013 14:50
Оуу?ви що?яка караоке-поезія?ні слова про караоке не сказано!це літературний вечір!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus