USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Влаштували свято для дітей. ФОТО

1 Червня 2012 17:37
Особливий день для діток з сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах, діток з особливими потребами та для дітей-сиріт організували у Луцьку

Свято для малят, присвячене відзначенню Міжнародного дня захисту дітей, відбулося на території дитячого містечка «Мадагаскар», що у Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки 1 червня.

Зі слів директора Луцького міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Ліни Галан, організували розважальну програму свята силами управління освіти Луцької міської ради.

Окрім того, вона додала, що сьогодні у Луцьку відбуваються безліч заходів, спрямованих на підтримку дітей. За словами Галан, вони розпочалися біля РАЦСу конкурсом малюнку. Також заходи для діток пільгових категорій організували в «Адреналін Сіті», у гастролюючому у Луцьку цирку-шапіто на воді та ще безліч розваг у мікрорайонах Луцька. Вона додала, що на атракціонах парку діти мають можливість покататися безоплатно.

Зі слів Галан, на обліку в центру соціальних служб - 587 дітей «Сьогодні ми максимально, практично стовідсотково, намагалися охопити цих дітей розважальною програмою», - зауважила посадовець.

Основною ідеєю проведення цих заходів Галан назвала привернення уваги громадськості до дітей з сімей у складних життєвих умовах і разом з тим дати можливість заможним людей міста допомогти таким сім’ям. Так, ці заходи відбуваються за спонсорської підтримки різних організацій.

Спільно з Луцьким міським центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, організаторами свята стало кафе дитячого та сімейного відпочинку «Мадагаскар».

Зі слів директора закладу Алли Рожанської, основним напрямком сфері діяльності кафе є організація дозвілля дітей. «А сьогодні ми вирішили ще раз нагадати усім, що дітки – то наше майбутнє, і потребують підтримки», - додала Рожанська. Так, від кафе «Мадагаскар» дітки отримали у подарунок м’які іграшки, косметичні набори, розвиваючі ігри і дуже багато морозива.


Привітав зі святом і Луцький міський голова Микола Романюк. «Діток хочу привітати з початком літа, побажати, щоб ви мали можливість гарно відпочити, щоб набратися сил ті, хто йде до школи восени», - висловився мер міста.


У межах програми заходу провели веселі конкурси, учасники яких розповідали вірші та співали пісень.




А для усіх присутніх виступили вихованці Палацу учнівської молоді, КП «Естет» та хореографічної студії «Гармонія» з села Підгайці Луцького району.




Міський голова нагородив переможців конкурсу для творчо-обдарованих дітей з особливими потребами «Повір у себе, і у тебе повірять інші».

Конкурс організував Луцький міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді. Участь у конкурсі взяли 23 дітей, які представили понад сорок творчих робіт. Зокрема, перше місце у конкурсі здобула учениця ЗОШ №11 Катерина Счасна із роботою «Колобок», яка виконана технікою ворсового ткацтва.







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
з повагою Показати IP 2 Червня 2012 06:11
молодці гарне свято

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus