USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«ВН» знає, що об’єднує Столяра, Бровіна, Слабенка та Рівця

5 Лютого 2010 17:33
Президент клубу ФК «Волинь» Василь Столяр, власник компанії «Grand Persona» Олег Бровін, депутат облради Сергій Слабенко та художній керівник камерного оркестру «Кантабіле» Волинської обласної філармонії Товій Рівець у різні роки навчалися у 5-тій школі.
Директор 5-ої школи Валерій Півницький каже, що майже всі відомі випускники прийшли у 2006 році на святкування 60-річчя навчального закладу. Сподівається, що вони зустрінуться зі своїми однокласниками і у ці вихідні.
2-га школа виховала нардепа Олеся Танюка та депутата волинської облради Олександра Свириду, співачку Аллу Опейду та поета Костя Шишка. А от найвідомішого волинського режисера Олеся Саніна випустила 4-та гімназія.
Гордість волинського футболу Анатолій Тимощук навчався у 10-тій школі. Його класний керівник Раїса Кудряшова розповіла, що футболіст був до сьомого класу відмінником та мав відмінну поведінку. На зустріч з однокашниками приїздив на двохрічний ювілей з пляшкою шампанського та цукерками, які, до речі, сам не скуштував.
Окрім Тимощука у 10-ій навчався депутат Луцької міськради Андрій Козюра. У школі кажуть, що був достойним учнем і навіть після закінчення частенько відвідує «другий дім». А нещодавно навіть принтера подарував закладу.
15-ту школу закінчували відомі спортивні тренери Віталій Кварцяний та Богуслав Галицький. Їхня вчителька Ірина Семенюк згадує, що спортсмени мали гарну поведінку та були хорошими дітьми. Додає, що тоді поганих дітей взагалі не було.
Школа №1 виховала відомих поетів Петра Маха та братів Покальчуків, а 12-та – співачку Тетяну Ціхоцьку. Кажуть, артистка відвідує шкільні ювілейні концерти і два роки тому приходила на зустріч випускників.
Начальник управління Національного банку України у Волинській області Олександр Бєлік, депутат Луцької міськради Святослав Зелінський, головний редактор «Волинської газети» Володимир Данилюк, колишній Луцький міський голова Антон Кривицький та начальник управління охорони здоров’я ВОДА Ігор Ващенюк гризли граніт науки у 7-ій школі.
Директор 7-ої школи Неоніла Карюк добре пам’ятає Ващенюка, бо тоді саме прийшла стажуватися в школу вчителем історії. Каже, учнем він був старанним і дуже солідним, закінчив школу із золотою медаллю.         
Автор проекту герба Луцька Віктор Федосюк, письменники та поети Оксана Кротюк, Володимир Бич та Володимир Бондарук навчалися у 13-тій школі. А от керівник юридичної фірми «Віталіна» Віталіна Грушицька (дівоче Єлова) та керівник інформаційного відділу каналу «1+1» Наталія Кушнірук закінчили 24-ту школу у 1998 році.
НВК №9 відомий у Луцьку тим, що виховав цілі династії бізнесменів. Тут навчалося  покоління родини Александрових (компанія «Каскад-Продакшн») та Сухомлинів (ТзОВ «Волиньтабак»). Нині тут вчиться чимало дітей депутатів волинської облради та луцької міськради. Одним із учнів 9-тої колись був депутат луцької міськради Сергій Григоренко. Кажуть, був медалістом і переможцем всеукраїнських олімпіад з історії.
Колишній губернатор Волині Володимир Бондар навчався у 14-тій школі. Вчителі згадують, що у табелі мав лише «4»  та «5». Сам Бондар каже, що на зустрічі випускників ходить регулярно і навіть одружився на своїй однокласниці. «Зустріч цього року буде ювілейна, 25-та. Приїдуть однокласники навіть з Росії», - каже Бондар.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
faBULA Показати IP 6 Лютого 2010 15:29
Бєлік, Зелінський і Кривицький - з 7-їшколи? Недарма ця школа маєрепутацію найбандицькішої і найменш порядної....
З Жидичина Показати IP 6 Лютого 2010 15:32
Напередодні виборів і в контексті шкільноі теми - я думаю буде цікаво :-) http://delovoy.berdyansk.net/n555-556/15.html

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus