USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Водії маршруток втрачають пильність – дві аварії за два дні

30 Грудня 2009 11:14
Минулої доби на автошляхах Волині трапилися дві автомобільні аварії. Вкотре у ДТП потрапив пасажирський автобус. До слова, за місяць водії-перевізники пасажирів уже вчетверте ризикують життями людей, необачно керуючи автобусами. Наприклад, позавчора аварії зазнав «пазик», який не розминувся з іномаркою. А на сусідній  Рівненщині через помилку водія мікроавтобуса загинули троє пасажирів, іще четверо – в реанімації.
 
У центрі Луцька на світанку 47-річний мешканець приміського села Дачне за кермом автобусом «Богдан» зіткнувся з іномаркою 34-річного лучанина.
 
Шофер маршрутки не надав перевагу в русі на проспекті Соборності. Відтак зачепив легковик «Фіат». Удар був доволі потужним – легковик добряче сплющило. Через аварію травмувався водій іномарки. Його доправили до міської лікарні.
 
На автотрасі поблизу села Вишнівка Любомльського району близько 9-ї ранку місцевий 25-річний житель на автомобілі «Форд Скорпіон» не втримався на слизькій дорозі. Через перевищення швидкості на ожеледиці іномарка злетіла в кювет. І там зіткнулася з деревом обабіч траси. Внаслідок ДТП  водій та його пасажирка 38-річна Юлія потрапили до районної лікарні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus